Ми у Facebook
06.08.2018, 17:06

На Рівненщині знову боролися за спортивні нагороди

На березі хрінницького водосховища, що отримало назву через село в Демидівському районі, біля якого воно розташовується, функціонує одразу декілька санаторно-оздоровчих комплексів, які щоліта приймають в себе сотні дітей зі всієї України.
Одним з таких закладів є оздоровчий комплекс «Чайка». Діти, котрі відпочивають тут, значну частину свого дозвілля проводять за екскурсіями у місця, якими славиться Рівненщина, іграми в міні-футбол, волейбол, теніс та відпочинком на місцевому пляжі.

Регулярно доповнюють звичний для школярів розпорядок дня гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які, за підтримки Відділення НОК України, залучають відпочиваючих до Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період, що мають назву - «Олімпійське літо».



Цього разу погода внесла свої корективи у проведення заходу, тому команди були змушені боротися за нагороди не на відкритих майданчиках, а у тамтешньому актовому залі. Під час цих спортивних активностей, вихователі розподілили школярів на дев’ять команд, до складу кожної з яких увійшли діти різного віку і фізичної підготовки. Старші учасники допомагали молодшим у виконанні завдань. Інколи вони ставали з ними в пари, аби швидше пройти встановлену дистанцію, інколи ж лише підказували правильну стратегію.

Зрештою, така команда робота принесла найбільші дивіденди команді «Блогери». Вони продемонстрували по-справжньому злагоджену роботу і майже не порушували правила, що й дозволило посісти перше загальнокомандне місце. Друга сходинка п’єдесталу підкорилася колективу під назвою «Білосніжка», а третім став «Зевс». Решта команд теж показали достатньо хороший час, але все ж навіть долі секунди тут впливали на сумарне місце. Тому, по завершенні змагань пам’ятні сувеніри від організаторів дісталися всім учасникам.

За матеріалами "Спорт для всіх"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ