Ми у Facebook
06.08.2018, 16:31

Олег Сенцов не захотів сповідатися російському священику

фото nashkraj.info

Днями українського режисера відвідав священнослужитель Російської православної церкви.
Як повідомляє прес-служба Управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу, ієрей храму Святого Георгія Побідоносця міста Лабитнангі Богдан Василюк, який окормляє установам регіону, відвідав ІК-8 УФСВП Росії по Ямало-Ненецькому Автономна округу.

Міжнародній правозахисній організації відмовили у доступі до Олега Сенцова


Під час відвідин, священик зайшов у палату, де перебуває Олег Сенцов. Ієрей поцікавився станом його здоров’я. Олег Сенцова відповів, що почуває себе нормально і перебуває під наглядом медичних працівників. Скарг на умови утримання у нього немає. Сенцов відмовився сповідатися російському священику, так само і відмовився від розмови без присутності посторонніх. Український режисер пояснив, що не потребує допомоги священнослужителя.

Українська омбудсмен попросила у німецької колеги сприяти зустрічі з Сенцовим

Олег Сенцов відбуває 20 років ув’язнення в колонії строгого режиму на Ямалі.Російський суд визнав його винним у спробі здійснити теракт. Як стверджує слідство, Олег Сенцов планував взірвати вибухівку поблизу меморіалу «Вічний вогонь» і пам’ятника Леніну в Сімферополі у 2014 році.

Кінорежисер оголосив голодування з вимогою звільнити усіх українських політв’язнів.

Сьогодні, 6 серпня, Сенцов голодує уже 85 день.





На правах реклами