Ми у Facebook
08.08.2018, 08:04

У Рівному зловмисники з газовим балончиком напали на чоловіка та відібрали телефон

Двоє невідомих учора, шостого серпня, близько 15 години на одному із рівненських ринків розпилили сльозогінний газ в обличчя 31-річного рівнянина та заволоділи його мобільним телефоном.
Уже через годину на вулиці Набережна оперативники Рівненського відділу поліції виявили схожих за описом потерпілого нападників. Крім того, зловмисників впізнали й інші очевидці події. Ними виявилися 29-ти та 23-річні рівняни. Вони зізналися, що телефон встигли здати у ломбард, а за виручені кошти разом із друзями пригоститися. Під час поверхневого огляду слідчі виявили та вилучили знаряддя злочину – газовий балончик.

На Рівненщині двоє киян увірвалися в будинок пенсіонерки та відібрали гроші

«Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив начальник слідчого відділу Рівненського відділу поліції Павло Пастушок. — Обом повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті їм загрожує від семи до десяти років з конфіскацією майна».

Поліцейські з’ясували, що обоє рівнян вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Досудове розслідування триває.





На правах реклами