Ми у Facebook
08.08.2018, 09:36

Група компаній "ГРУПА СМАРТ" – приклад того, що немає нічого неможливого!

Щорічно у другу неділю серпня своє професійне свято відзначають ті, що своєю щоденною працею змінюють обличчя міст, створюють комфорт для людей та втілюють у життя прогресивні рішення та інноваційні проекти.
Мова йде про працівників будівельної галузі, які цьогоріч 12 серпня відзначають своє професійне свято. Напередодні Дня будівельника ми вирішили поспілкуватися з тими, хто у Рівному є прикладом злагодженої, професійної та результативної роботи у сфері будівництва. Група компаній "ГРУПА СМАРТ" – цілеспрямована команда, яка змінює світогляд людей на сучасну архітектуру та підхід до будівництва. Про втілення в життя амбітних ідей, злагоджену роботу колективу, прогресивні проекти та плани на майбутнє говоримо із засновником групи компаній "ГРУПА СМАРТ", заслуженим будівельником України, досвідченим менеджером у галузі будівництва, членом архітектурної ради Рівного Олександром ГУСАРУКОМ.



– Пане Олександре, хотілося б у нашій з Вами розмові зосередити увагу не стільки на виробничих потужностях групи компаній, які Ви очолюєте, скільки на тому, яку місію в своїй роботі Ви ставите перед собою та як налаштовуєте свій колектив на результативну роботу. "ГРУПА СМАРТ" добре відома у Рівному та за його межами, скажіть, як вдалося здобути репутацію та створити навколо себе такий позитивний імідж?
– Ми часто чуємо про те, що нам слід переймати європейський досвід і втілювати його в Україні. А на моє переконання – ми маємо ознайомлюватися з кращими будівельними проектами, але створювати у нас щось своє, унікальне. І тоді європейці матимуть ще один привід завітати до нас, щоб переносити до себе кращі українські будівельні практики. І це не просто слова, це те, над чим ми справді щоденно працюємо, бо переконані, що не через піар-акції, а реальні справи й особистий приклад створюється авторитет та репутація! А репутація для нас – це дуже важливо, це унікальний інструмент просування наших проектів.

– Яку Ви ставите перед собою мету в діяльності компанії?
– Загальна мета компанії – не стільки створення потужностей, скільки створення цінностей, культури, моралі та єдності. Впевнені, що тільки так можна просувати свій продукт. Адже квартира – це не тільки квадратні метри, хоча вони беззаперечно повинні бути якісними, надійними, комфортними. Але це і насамперед емоції, які стають запорукою щастя людей, котрі там проживатимуть. Тому від ідеї до втілення ми "просочуємо" нашу роботу позитивом та натхненням. Адже люди, які будують житло від "ГРУПИ СМАРТ", люблять свою роботу, налаштовані позитивно та своєю працею несуть щастя у маси.



– Якщо говорити про наше місто, то наскільки Рівне готове до прийняття архітектурних рішень, які створює група компаній "ГРУПА СМАРТ"?
– Найважливішим у житті для нас є прагнення до досконалості в тому, що ми любимо найбільше. Ми реалізовуємо проекти у повному циклі девелопменту: від народження та обгрунтування самої концепції, розробки проектної документації, будівництва та забезпечення експлуатації, тим самим несемо повну відповідальність перед нашим клієнтом. Мету, яку ми ставимо перед собою – не стільки змінити, скільки доповнити обличчя нашого міста, додати креативних ідей та осучаснити вже існуючі будівлі. Архітекторам, забудовникам та самим рівнянам не варто боятися нових ідей, не треба намагатися "вписати" свій проект вже в існуючі архітектурні форми, а спробувати "одягнути" Рівне по-новому, працювати над його власним "обличчям". Проблема тільки в тому, що люди часто не готові відходити від шаблонів та мислити креативно.

– Продовжуючи тему Ваших креативних проектів... Над будівництвом яких житлових комплексів нині працюєте?
– Нині ми працюємо над чотирма основними об’єктами. Перший – це ЖК "Панорама", що у місті Нетішин. Він вражає не лише своїм екстер’єром та сучасним стилем, а й оригінальним дизайном місць загального користування та комфортною прибудинковою територією. Нетипові малі архітектурні форми, зручні бесідки для відпочинку та безліч цікавих деталей благоустрою – усе до дрібниць продумано та створено за власною ідеєю ГРУПИ СМАРТ для мешканців ЖК "Панорама". Впевнені, що цей житловий комплекс можна вважати показовим не тільки для Нетішина, а і для всієї України. Зараз ми проводимо тут розпис коридорів.
Другий проект – Smart Style від ГРУПА СМАРТ – це не лише втілення елегантного розумного стилю, а й сучасний та динамічний архітектурний об’єкт, який об’єднав у собі сміливі рішення, нові технології та комфортність проживання! Проект включає в себе дві зони: зона громадського призначення (з 1-го по 4-й поверхи) та житлові приміщення (з 5-го по 7-й поверхи), кожна з яких відокремлена та оснащена ліфтами, що дозволяє відчувати всі переваги зручності та комфорту проживання.
Ще один житловий комплекс, який зараз на стадії будівництва, – "IHome", де затишно, як у дитинстві. Знаходиться він на вулиці Євгена Коновальця, 2. Поєднання краси та практичності – це про наш новий житловий комплекс. Ми прагнули надати будинку сучасного зовнішнього вигляду та комфортного планування. Для вашого комфортного перебування на власному подвір’ї ми створили облагороджені двори, відпочинкові та зелені зони, а також дитячі майданчики для веселих ігор малят.
І четвертий, новий проект – ЖК "Лавровий". Це житло з сучасним плануванням, з приватною територією та підземним паркінгом, з дитячими майданчиками та відпочинковими зонами. 10-поверховий осередок щастя ми будуємо для вас на вулиці Корольова.
У нас ще багато планів, багато проектів на стадії проектування, але про це ще рано говорити, трохи згодом ви про них обов’язково почуєте. Адже це буде сучасно і стильно – як вміє "ГРУПА СМАРТ".



– Робота компанії та її успіх – це не тільки проекти, а і злагоджена робота колективу. Як вдається підбирати "своїх" людей?
– Ви правильно підмітили, що у нашому колективі працюють не тільки професіонали, а й люди, об’єднані спільною ідеєю та заряджені позитивом. Ми маємо завершений цикл девелопменту: компанія "СМАРТ ДЕВЕЛОПЕР”, яка є девелопером з нерухомості і має у своєму складі службу замовника, архітектурну майстерню та відділ з продажу нерухомості, компанія “СМАРТ ПРОЕКТ” – це комплексне архітектурно-будівельне проектування, компанія “СМАРТ БАУ”– займається виключно будівництвом, а також компанія “СМАРТ МІКС” – це виробництво термопанелей, надання послуг будівельною технікою. Тим самим наша компанія – це ідеальний майданчик для самореалізації, з прекрасним дружним колективом, корпоративною культурою та доброзичливим духовним середовищем. Нам приємно, що у нас зібралися люди, які готові працювати над інвестиціями в майбутнє, доповнюють одне одного та працюють на результат.



– На Вашому сайті постійно поповнюється розділ “Вакансії”. Чому є постійна необхідність в нових працівниках?
– Це жодним чином не пов’язано з тим, що у нас плинність кадрів. Навпаки, люди, які працюють у нашому колективі, разом з нами працюють на результат і постійно розвиваються, знають, що у нас є необмежені можливості для їхнього творчого розвитку. А поява нових вакансій відбувається через стрімкий розвиток компанії.
Ми завжди відкриті для амбітних, внутрішньо мотивованих та наполегливих людей, які мають бажання реалізовувати свій потенціал в Україні. Одним із відкритих кроків є проведення профорієнтаційної роботи у межах м. Рівне та Рівненської області з метою надання можливості пройти не просто практику, але й з подальшим працевлаштуванням у Компанії. Окрім цього, ми активно співпрацюємо з місцевими та обласними центрами зайнятості, допомагаючи фахівцям, які з тих чи інших причин перебувають у пошуку роботи, знайти її саме у нас!

– Робота компанії – це не тільки робочі будні, а й життя поза ними. Я знаю, що Ви постійно проводите цікаві івенти для колективу. Розкажіть про це детальніше.
– Цієї весни у нас динамічно почав працювати HR-департамент ГРУПА СМАРТ. Креативні ідеї, нові цікаві традиції, проекти та заходи почали рухати життя колективу з новою, більш потужнішою силою. Стартував проект "Посвята новачків", який вже традиційно поповнюється новими обличчями та талантами. Ми обіцяємо, що адаптація у нашій Компанії буде цікавою та приємною, оскільки ми про це щоденно турбуємося.
Не менш активно розвивається корпоративне життя нашої команди: "Пасхальні веселощі" (свято Пасхи), "День Вишиванки" (де одягалися у вишиванки не тільки працівники, а й дерева), "Чілдренс дей" (з нагоди святкування Дня захисту дітей), участь у благодійних заходах (дитячі обласні фестивалі, День донора, “Рівненські пироги”, благодійний забіг Rivne Euro Run тощо). Не лінуємося витрачати велику кількість сил на підготовку, бо результат для нас – понад усе.

– Наскільки важливим для вас є навчання Вашого персоналу? Ви вкладаєте у це час, зусилля та кошти?
– Ми переконані, що успіх – це постійний рух, пошук та набуття нових знань з метою вдосконалення минулого досвіду. Як результат, нами було впроваджено внутрішнє та зовнішнє навчання працівників. Ми зацікавлені вирощувати кваліфікованих фахівців серед нових та діючих працівників, починаючи від лінійних працівників на будівництві та закінчуючи працівниками усіх інших відділів Компанії.
Ми відомі уважністю до деталей, тому наша уважність проявляється навіть до таких дрібничок, як кількість пропрацьованих років у Компанії, яку ми не залишаємо без уваги, особливо ювілейні роки. Моніторинг, проведення телефонних співбесід та відбір кожного кандидата – це пошук тієї частинки великої СМАРТ душі. Безперечно, ми активно та динамічно працюємо і розвиваємося як молода, цілеспрямована команда, яка знаходиться у постійному русі та задає ритм HR-службам! Адже попереду ще багато цікавого, колективного і обов’язково креативного!



Своїм прикладом та підходами ми з легкістю закохуємо у справу усього нашого життя, наші об’єкти, архітектурні концепції та дизайни інтер’єрів, креативні борди, посмішку виконавця робіт на будівництві та гучні "СМАРТ" на "Посвяті новачків". Оскільки якщо це дійсно щиро та правдиво, то у прикладанні додаткових зусиль немає потреби.



З нагоди професійного свята бажаємо всім, хто працює у будівельній галузі, віри у власні можливості, віри у вашу компанію, в якій працюєте, необмеженого творчого потенціалу та віри в неможливе!



м. Рівне, вул. Відінська, 41/1
+380 (362) 40–20–30
grupasmart@gmail.com
grupasmart.com.ua








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини