Ми у Facebook
08.08.2018, 11:25

На Рівненщину завітають легендарні брати Яремчуки

Фото з Інтернету

Брати Яремчуки – українські естрадні співаки, музиканти, народні артисти України, Дмитро та Назарій Яремчуки. Сини легендарного українського співака Назарія Яремчука.
У село Користь Корецького району, що на Рівненщині 12 серпня з концертом завітають Дмитро та Назарій Яремчуки.

Довідково, свою професійну діяльність розпочали з 1996 року з дебютного виступу на урочистому концерті майстрів мистецтв з нагоди святкувань V річниці Незалежності України, що відбувся в Національному палаці «Україна», на якому виконали пісню «Вишиванка» (муз. О.Злотник, сл. Г.Булах).

З 1996 по 2001 р.р. брати Яремчуки брали участь у всеукраїнських, міжнародних та благодійних турах міжнародного фестивалю «Слов'янський базар», благодійного фонду «Надії та Добра», пісенного фестивалю «Родина» ім. Назарія Яремчука.

В 1997 році брати Дмитро та Назарій Яремчуки взяли участь у культурних заходах «Дні культури України в Республіці Узбекистан».

Гастролювали за кордоном: 2000 р. — Ізраїль; 2002 р. — Росія; 2008, 2012, 2015, 2016 р.р., — гастролі у Сполучених Штатах Америки; 2015-2016 р.р. — країнами Європи; 2016 р. — концерти в Канаді.


У 2002 році Дмитро та Назарій Яремчуки стали засновниками Пісенного фестивалю «Родина» ім. Назарія Яремчука, в якому беруть участь провідні співаки та колективи сучасної українського естрадного мистецтва. Фестиваль присвячений творчості, пам'яті їхнього батька Назарія Яремчука. У 2004 році брати Яремчуки отримали почесні звання «Заслужених артистів України», а 1 грудня 2017 р. їм присвоєно звання "Народних артистів України".

З 2014 р. Дмитро та Назарій Яремчуки розпочали всеукраїнський та міжнародний тур «Моя Україна — велика родина» метою якого в нелегкі для Батьківщини часи стали підтримка та об'єднання українців довкола важливих тем: любові до рідної землі, до Вітчизни, країни, родини, матері. Ці теми і досі залишаються головними у їхній творчості.

З концертним туром Дмитро та Назарій об'їздили майже всю Україну: Київ, Харків, Черкаси, Житомир, Кропивницький, Полтава, Львів, Івано-Франківськ, Луцьк та багато інших великих і маленьких міст. Міжнародна частина туру «Моя Україна-велика родина» вже відбулася в містах країн Європи: Велика Британія (Лондон), Португалія (Лісабон), Іспанія (Мадрид, Барселона, Севілья, Торрев'єха, Мурсія, Малага), Франція (Париж), Німеччина (Кельн), Фінляндія (Гельсінкі), Італія (Рим, Венеція, Мілан, Віченца, Болонья, Салерно, Барі, Брешія, Реджо-Емілія, Бергамо, Арона, Новара),Чеська республіка (Прага). Продовження туру триває. Яремчуки співають як у дуеті, так і сольно.

В їхньому репертуарі відомі наступні пісні: «Наша доля», «Стожари», «Родина», «Вишиванка», «Моя Україна-велика родина», «Хай буде щастя і любов», «Пісня про рушник», «Тече вода», «Червона рута», «Бажання», «Водограй», «Подарую світу», «Черемшина». «Я так люблю, Україно, тобі», «Хай щастить вам люди добрі», «Два кольори», «Напишу листа». Співають пісні на музику композиторів: О.Злотник, О.Білаш, Н.Яремчук (молодший), В.Івасюк, П.Дворський, І.Поклад, В. Михайлюк. На слова поетів: Ю. Рибчинський, М.Ткач, В. Крищенко, Д.Павличко, О.Ткач, В.Івасюк, П.Майборода, В.Герасименко, Г.Булах, М.Юрійчук, В.Кудрявцев, Н.Яремчук, Н.Яремчук (молодший), В.Матвієнко , А.Матвійчук, А.Малишко, Д.Яремчук.

За матеріалами Вікіпедії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра