Ми у Facebook
08.08.2018, 17:00

Рівнян просять допомогти розшукати рідних дівчини, що втратила пам'ять [+Фото]

Трагедія сталася 16 травня 2018 року близько 17. 00 години вечора в районі Нерубайського мосту в м.Одеса. В результаті дорожньо – транспортної аварії постраждала молода дівчина.
Вона у тяжкому стані була доставлена до місцевої лікарні. Дівчина перебувала у комі два місяці. Після коми дівчина абсолютно нічого не пам’ятає. А лікарі повідомляють, що пам’ять не повернеться.

На вигляд дівчині 20-25 років, середнього росту, темне волосся, карі очі. Можливо нещодавно була проведена операція на щелепі. На момент аварії була одягнена в білу футболку, мала при собі рожеву бананку – сумочку, фіолетова спортивна куртка та чорні легенси з квітковим принтом. Також була одягнена в голубі носочки та рожево – фіолетові мокасини без шнурівок. На бананці була іграшка темно рожевого кольору, а в ній мапа Вінницької області. Зараз дівчина прийшла до тями, але має пройти довгий період реабілітації. Про себе нічого не пам’ятає та нічого не може розповісти. Єдиною зачіпкою є те, що їхала вона із села Шпанів Рівненської області. Небайдужі одесити намагаються усіма силами допомогти дівчині знайти себе.



Звертаємося до усіх небайдужих рівнян також приєднатися. Допоможіть дівчині





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ