Ми у Facebook
09.08.2018, 13:06

У музеї вшанують борців за Незалежність

Фото з Інтернету

12 серпня 2018 року, о 15.00, у виставковій залі Рівненського обласного краєзнавчого музею, де експонується художня виставка Олега Дробоцького «Аеропорт», проходитиме вечір вшанування борців за Незалежність України «Їх імена забути неможливо».
Захід відбуватиметься напередодні Дня Незалежності. Ініціатором його проведення є ГО «МОЛОДИЙ НАРОДНИЙ РУХ-РІВНЕ».

Згадуватимемо живих та тих, хто, на жаль, вже не поруч із нами. Тоді саме Вони першими піднялися на боротьбу за Незалежність і Волю України. Нині ж героїв не повинні забути ані ми, ані нащадки! Левко Лук’яненко та Іван Драч ще зовсім нещодавно відійшли у вічність… Говоритимемо і про них, і про багатьох інших… Згадуватимемо їх боротьбу, їхні справи, внесок у здобуття Незалежності. У програмі заходу виступи працівників музею, керівництва ГО «МОЛОДИЙ НАРОДНИЙ РУХ-РІВНЕ», побратимів Великих синів українського народу, також багато фото- та відеохроніки тих часів.

Запрошуємо, напередодні Дня Незалежності, долучитись до проведення заходу усіх патріотів та небайдужих, в ім’я процвітання рідної землі та матінки-України!!!
Проведення заходу буде і своєрідним закриттям виставки молодого художника, який у своїх картинах відобразив сьогоднішню боротьбу із поневолювачами. Пам'ять про тих, хто виборював нашу свободу наприкінці 90-х років ХХ ст., безумовно, допоможе у боротьбі українців з імперським агресором ХХІ ст.

Оркомітет заходу





На правах реклами