Ми у Facebook
12.08.2018, 17:07

Автотраса «Боярка»: машини проти дітей (+ВІДЕО)

Фото ілюстративне з antikor.com.ua

Схоже, Рівне все менше й менше стає зручним для пішоходів. Та не тільки зручним, але й безпечним.
В Рівному, поряд із вулицею Межовою, де перехожі приречені ховатися від вантажівок, бо немає тротуру, з'явився ще одна подіба небезпечна вулиця. І навіть не вулиця, а ціла частина мікрорайону «Боярка».

Через те, що вулицю Макарова ремонтують і рух там досі перекритий, деякі водії скорочують собі щлях, їдучи по вулиці Вінницькій, виїжджаючи на вулицю Дубенську. Проблема в тому, що вулиця Вінницька дуже вузька й розминатися з великим потоком машин дуже складно.

google maps
google maps


Через це Вінницька перетворилася на своєрідну автотрасу з постійним насиченим рухом. Думаєте, це просто занадто красива аналогія? Поспішаю вас запевнити: деякі знахабнілі кермувальники навіть не здають собі справи з того, аби зменшити швидкість. Через це пішоходам, а особливо – дітворі, доводиться шукати сховок від машин, які не просто створюють незручності, а цілком конкретно потенційно загрожують життю мешканців мікрорайону Боярка.



А прохід через арку на вулиці Дубенській взагалі став неможливим, оскільки там утворився двосторонній рух через авто, які розминаються.





На правах реклами