Ми у Facebook
13.08.2018, 18:00

Сестра Олега Сенцова теж припустила, що інформація про його звільнення - злий жарт

Наталія Каплан, фото hromadskeradio.org

Наталія Каплан висловилася щодо новин про те, що її брат буцімто покинув колонію.
На думку сестри Сенцова Наталії Каплан вважає, причиною оптимістичної реакції людей на допис Вікторії Івлєвої в Фейсбуці стала надія.

Інформація про те, що Сенцов покинув колонію, могла бути жартом

Про це вона сказала в ефірі Громадського радіо. Вона вважає, що люди почали поширювати інформацію та дзвонити їй і адвокату Сенцова, оскільки надіялись, що це правда. Наталя Каплан попросила утриматись від розголошення неперевіренної інформації: «Не треба, будь ласка… Бо коли надії руйнуються, це набагато гірше». Каплан зазначила, що не вірить в теорії змов, проте припускає, що це повідомлення було чиїмось злим жартом, або хтось використав журналістку Івлєву для дезінформації. Хто б міг так вчинити, Каплан не знає.

Нагадаємо, що вчора, 12 серпня, з’явилася інформація про те, що Сенцов вилетів на літаку до Києва. Пізніше цю інформацію спростували.


Олег Сенцов ув’язнений в Росії за звинуваченням у спробі здійснити теракт. За твердженням слідства, Олег Сенцов планував взірвати вибухівку поблизу меморіалу «Вічний вогонь» і пам’ятника Леніну в Сімферополі у 2014 році.

Українська омбудсмен розповіла, чому виникають проблеми із обміном Сенцова


Кінорежисер оголосив голодування з вимогою звільнити усіх українських політв’язнів.

Сьогодні, 13 серпня, Сенцов голодує уже 92 день.





На правах реклами