Ми у Facebook
13.08.2018, 23:37

З Вереса звільнили трьох футболістів

Фото з Інтернету

Бо їх підозрюють у нападі на таксиста.
З огляду на інцидент, який стався в ніч на суботу 11.08.2018 року за участі гравців «Вереса», керівництво клубу заявляє наступне:

- футболісти команди «Верес» (Рівне): Антон Котляр, Віктор Барабаш, Дмитро Заїкин - звільнені з команди за порушення спортивного режиму, порушення умов контракту та приховування від керівництва клубу даного інциденту;



- керівництво клубу надасть повне сприяння правоохоронним органам в процесі розслідування інциденту з ймовірним нападом згаданих екс-гравців «Вереса» на таксиста. В разі доведення провини, винуватці мають бути покарані згідно чинного законодавства України;

- керівництво Народного клубу «Верес» вважає абсолютно неприпустимою таку поведінку гравців. Футбол - це явище, покликане пропагувати здоровий спосіб життя, цивілізований розвиток суспільства, культуру вболівання і відпочинку. Професійні футболісти мають бути взірцем і прикладом для молоді. Стверджуємо, що НК «Верес» (Рівне) і надалі буде категоричним та нетерпимим до проявів агресії і неспортивної поведінки, як футболістів, так і інших офіційних представників клубу.

Про це повідомляє Інформаційна служба НК Верес.

Нагадаємо, раніше менш ніж за годину патрульні розшукали та затримали підозрюваних у нанесенні тілесних ушкоджень перевізнику служби таксі

В суботу вночі до поліції звернувся стурбований таксист та повідомив, що пасажири, яких він перевозив, відмовилися розраховуватись за надані послуги, побили його та втекли.

На місці події патрульні викликали карету ШМД заявнику. Після надання медичної допомоги прийняли у нього заяву та пояснення по факту нанесення тілесних ушкоджень.

Пізніше на вул. Чорновола екіпаж помітив осіб, які відповідали орієнтуванню. Хлопці поводили себе зухвало та агресивно, стверджували, що послугами таксі не користуються, людей не б’ють. Натомість в особах молодиків таксист впізнав кривдників.

21-річних та 25-річного рівнян патрульні затримали, освідували на стан алкогольного сп'яніння в медичному закладі та передали слідчим для встановлення обставин справи та притягнення винних до відповідальності. - за матеріалами Патрульна поліція Рівненської області.






На правах реклами