Ми у Facebook
14.08.2018, 19:01

Рівнянка знімає новий комедійний серіал з зірковим складом акторів

Режисер Христина Сиволап, яка родом із Рівного, почала зйомки нового проекту.
Новий канал активно працює над виробництвом власних серіалів. Прем’єру відразу двох – «Колдуньи» та «Будиночок на щастя» – глядачі побачать уже цієї осені. А днями розпочалися зйомки ще одного. Комедійний серіал «Подорожники» на замовлення Нового каналу знімає продакшн-компанія Star Media.

Рівнянка Христина Сиволап знімає серіал (+ФОТО)

Христина Сиволап<br />
фото надане Новим каналом
Христина Сиволап
фото надане Новим каналом


За сюжетом, головна героїня Ірина – власниця готелю «Подорожник» на Житомирській трасі. Вона багато працювала, щоб зробити свій бізнес перспективним. До справи долучила всіх родичів, попри їхнє небажання. Чоловік Толік став «правою рукою», мама Люба Іванівна – шеф-кухарем, а свекор Пал Петрович – завгоспом.


Настав момент, і Ірина захотіла розширити бізнес та відкрити ще один готель навпроти. Але тут з’явилася вона… Сусанна – однокласниця Ірини і Толіка, його перше кохання. Поява колишньої знайомої змінює життя Ірини – це може не лише зруйнувати мрію про «Подорожник-2», а й розбити її сім’ю.

Христина Сиволап<br />
фото надане Новим каналом.
Христина Сиволап
фото надане Новим каналом.


- Головна героїня – дуже типовий образ української жінки, – розповідає режисер серіалу «Подорожники» Христина Сиволап. – Вона все тягне на собі, а потім нарікає, що немає справжніх чоловіків. Хоча насправді сама у цьому винна. У деяких ситуаціях я впізнаю в Ірині себе і переконана – у глядачів Нового каналу виникне таке ж відчуття. «Подорожники» – це історія суперництва двох жінок не лише через бізнес. Вони змагаються за те, про кого краще скажуть чужі люди. Є таке у нашій ментальності. І не помічають важливіших речей навколо себе.

Рівнянка Христина Сиволап дебютувала у професійному кіно [+Фото]


«Боса у спідниці» Ірину зіграє Олеся Жураківська, а її серіальною суперницею Сусанною стане Ірма Вітовська – подруга та колега у реальному житті.

Ролі родичів Ірини виконають не менш зіркові актори: чоловіка Толіка – В’ячеслав Довженко, маму – Наталя Сумська, а свекра – Віктор Андрієнко.

Віктор Андрієнко, <br />
фото надане Новим каналом
Віктор Андрієнко,
фото надане Новим каналом


– Усі божевільні мають жити в одній божевільні. У хорошому сенсі, – жартує Віктор Андрієнко. – Усі, хто працює над серіалом, трохи диваки. І зібралися на знімальному майданчику не просто так, а зі щирим бажанням зробити якісний продукт. Бо зняти бойовик або серіал про поліцейських, скажу я вам, не складно. А от зняти комедію, та ще й іронічну – мистецтво.

фото надане Новим каналом.
фото надане Новим каналом.


Цікаво також те, що одну з головних ролей у «Подорожниках» зіграє італійський актор з українським корінням Алессандро Демченко.

– Дехто може подумати, що ця історія занадто доросла для аудиторії Нового каналу, – каже генеральний продюсер Нового каналу Олексій Гладушевський. – Але в «Подорожниках» буде не лише сюжетна лінія Ірини та Сусанни. У кожної з них є діти-підлітки, яким ми також приділили багато уваги. Тому глядачі будь-якого віку знайдуть у серіалі щось знайоме для себе.

Христина Сиволап<br />
фото надане Новим каналом
Христина Сиволап
фото надане Новим каналом


Прем’єра комедійного серіалу «Подорожники» запланована на 2019 рік.

За повідомленням прес-служби Нового каналу.





На правах реклами