Ми у Facebook
14.08.2018, 20:20

Секрети економних покупок на 6pm

6pm – чудовий торговий майданчик для роздрібних покупців, які шукають оригінальні брендові товари. 6pm з доставкою в Україну дозволяє придбати якісні речі зі знижкою. Фактично сюди потрапляють товари, які не були розпродані в інтернет-магазині Zappos. Інколи знижки на взуття, одяг, аксесуари та інші речі досягають 70-80%. Представлені товари від Nike, SperryTop-Sider, UGG, NewBalance, Frye та інших відомих торгових марок. Нижче наведені типи знижок, які можна знайти на 6pm. Також ми підготували кілька корисних порад для економії.

Види знижок


Інколи на 6pm можна побачити знижки до 90% від MSRP. Ця абревіатура означає рекомендовану виробником роздрібну ціну. Як правило, щодня з’являється 5-8 розпродажів з товарами певних брендів чи категорій. Зазвичай ці розпродажі тривають кілька днів. Але популярні товари з великими знижками розкуповують навіть з кілька годин. Найвигідніші пропозиції зібрані в розділі Clearance, де представлено продукти зі знижкою від 70% і вище.

Магазин часто розсилає електронні листи з купонами на 10% і 20% знижки. Ці коди завжди доступні протягом лише одного дня. Також є обмеження по вартості замовлення. Але інколи коди розсилаються лише у соціальних мережах. Коди зазвичай не рекламуються на головній сторінці магазину, тому їх потрібно шукати.

Пошук знижок


Більшість купонних кодів дозволяють отримати знижку на 10%. Підписники отримують їх до 3 разів на місяць. Більш привабливі знижки в розмірі 15% найчастіше розсилають в листопаді й грудні. Це сезон покупок перед святами. Код на 20% найчастіше доступний лише в так званий «кіберпонеділок» (Cyber Monday). Це перший понеділок після Чорної п’ятниці – день старту традиційних різдвяних розпродажів.

Також варто очікувати на листи з кодами протягом вихідних. Врахуйте, що отримання знижки може не співпадати з продажем саме того товару, який ви бажаєте замовити. Інколи підписники взагалі не отримують кодів протягом кількох місяців підряд.

Швидше за все, ви знайдете коди під час вихідних і свят, а також перед ними. Також розпродажі активізується на початку навчального року та в інші значущі дати. Але важко наперед передбачити, коли саме з’явиться знижка.

Кінець року


Листопад і грудень є приємним винятком. В цей час 6pm може роздавати до 11 кодів на місяць. Багато з них пропонують знижку на 15% замість звичних 10%. В деякі дні можна отримати кілька знижок на один і той же товар. Це може бути корисно, якщо потрібно продовжити термін дії коду.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ