Ми у Facebook
14.08.2018, 20:47

Дитяча стоматологія Mom’s

Кожна мама знає як важливо вибрати правильну першу стоматологічну клініку для своєї дитини. Перший візит до стоматолога може виявитися радісним заняттям і залишити приємний відбиток в пам'яті або призвести до боязні людей в білих халатах на довгі роки. Як вибрати стоматологію з неймовірно величезної кількості клінік? Відповідь проста. Кращий вибір - це професіонали і лідери в сфері стоматологічних послуг. І таким неперевершеним лідером є дитяча стоматологія Mom's. Це найдобріша дитяча стоматологія.
Ознайомитися з послугами та командою професійних лікарів можна на сайті https://moms.ua/. Дитяча стоматологія Mom's має новітнє медичне обладнання. З великою увагою і турботою стоматологи відносяться до маленьких пацієнтів.

Стоматологічні послуги:


• лікування карієсу;
• реставрація та протезування молочних зубів;
• видалення молочних і постійних зубів;
• пластична корекція губ і вуздечки язика;
• корекція прикусу;
• установка брекетів.

Молочні зуби в тій ж мірі, що і постійні, схильні до карієсу та інших зубних хвороб. У дитячій стоматології Mom's проводиться профілактика і лікування карієсу. Основною причиною появи карієсу у дітей є поверхнева гігієна порожнини рота. Дитину з ранніх років потрібно привчати правильно доглядати за зубами і язиком. Якщо з'явилися перші ознаки карієсу, потрібно якомога скоріше звернутися в стоматологію. Своєчасне лікування карієсу запобігає більш серйозним хворобам і втраті зубів. Лікування карієсу в клініці Mom's проходить без бормашини, тому діти лікують зуби з задоволенням.

Реставрація і протезування дитячих зубів - не менш важлива частина лікування, ніж для дорослих зубів. Своєчасний похід до лікаря, який відреставрує молочний зуб, сприяє правильному формуванню прикусу. Постійний зуб, який з'являється на місці молочного, буде рости в правильному напрямку.

Протезування дитячих молочних зубів відбувається якщо:

• руйнуються зубні тканини, аж до втрати зубів;
• втрата зубів при травмах.

Іноді діти народжуються з укороченою вуздечкою язика. Цей дефект впливає на харчування і смоктальні рефлекси, що в свою чергу відбивається на вазі і зростанні. Якщо корекція не була проведена відразу після народження, то цією проблемою займається стоматолог. Процедура безболісна і займає мінімум часу. Корекція проводиться в будь-якому грудному віці, але чим раніше батьки звернуться до фахівця, тим краще. Також проводиться корекція прикусу і установка дитячих брекетів.

Дитяча стоматологія Mom's має в своєму розпорядженні сучасні матеріалами, що пройшли європейську сертифікацію.





На правах реклами