Ми у Facebook
25.12.2018, 18:00

Якщо загубили документи, знадобиться послуга «Вважати недійсним»

Процедура відновлення документів, включає в себе публікацію в газеті оголошення, про визнання такого документа недійсним. Якщо з вами сталася така прикрість — ми допоможемо вам, розмістивши таке оголошення в найближчому номері газети “ОГО”

Подати таке оголошення дуже просто – достатньо зателефонувати завітати на Пункт прийому оголошень у Рівному за адресою Шкільна, 2, 2-ий поверх.



Графік роботи пункту:
З понеділка по п'ятницю
З 10.00 до 16.00 години
Деталі за телефоном за 066 2656235
Якщо ви не маєте змоги прийти у редакцію, оголошення можна подати дистанційно, а саме надіславши текст оголошення на електрону адресу bo@ogo.ua, та оплативши вартість послуги на картковий рахунок Приватбанку

Вартість послуги «Вважати недійсним» - 100 грн. Після публікації оголошення ви отримуєте також номер газети.

Картковий рахунок Приватбанку 5169330513887742 Омельчук С.Б. ТОВ "Видавничий дім "ОГО"

ЗРАЗОК ОГОЛОШЕННЯ
"Втрачений [назва документа] хххххх, виданий [назва закладу, який видав документ] у **** році на ім'я Гостя Аноніма Анонімовича вважати недійсним".
В оголошенні мають бути зазначені: назва втраченого документа, його номер та дата видачі, на чиє ім'я виданий, яким закладом, та про визнання його недійсним.
ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ на відновлення яких, необхідно подавати оголошення вважати недійсним:
- паспорт - свідоцтво про народження - пенсійне посвідчення - атестат - студентський квиток - диплом про освіту - залікова книжка - свідоцтво платника єдиного податку - печатку, штампи, статутні та фінансові документи - свідоцтво на право власності - посвідчення водія - тощо
А також для зручності наших читачів можна безкоштовно ознайомитись із ПДФ-версією останнього номера газети на сайті TORG.OGO.UA.





На правах реклами