Ми у Facebook
19.08.2018, 12:00

У дітей з Рівненщини "Олімпійське літо"

«Олімпійське літо» знову завітало в «Електронік-Рівне»

Черговий тур Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області відбувся у дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Електронік-Рівне», що в селі Кустин Рівненського району. Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області доклали максимум зусиль, щоб якнайкраще провести спортивне свято.



Для відпочиваючих цього оздоровчого закладу була представлена спортивна програма з виконання спортивних естафет «Флорбол», «Влучний кидок», «Спортивна вежа» та «Комбінована». Також кожен міг взяти участь у індивідуальних конкурсах «Скакалка», «Гімнастичний», «Володар м’яча» та «Кільця».

Діти з ентузіазмом підійшли до запропонованих активностей. Вони уважно вислухали правила проходження спортивних естафет, після чого завзято розпочали змагатися. П’ять сформованих команд намагалися довести, що вони найкращі у тій чи іншій естафеті.

Згодом було визначено переможця та призерів командних змагань. Отже, перше місце здобула команда «Верес». Другими були «Патріоти», а третє місце дісталося команді «Челсі».

В індивідуальних конкурсах результати наступні: у конкурсі «Скакалка» переміг Ярослав Бурич, Марія Омельчук найкраща у конкурсі «Гімнастичний», у конкурсі «Кільця» перемогу здобув Дмитро Прончук, а найкраще вправлявся з футбольниим м’ячем Максим Якимчук.

Тріумфатори змагань нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. - повідомляє прес - служба "Спорт для всіх"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ