Ми у Facebook
25.08.2018, 14:36

Ринопластика – одна із найбільш популярних пластичних операцій

Пластика носа – одна із самих популярних косметологічних операцій. Безліч людей незадоволені своєю формою носа, дехто – через вроджені особливості, дехто – через травму.
Інколи така операція супроводжується вирівнюванням перегородки носа, що може позбавити людину від хропіння і хронічної нежиті.

Кваліфіковані спеціалісти, висококласне обладнання і сучасні технології дозволяють звести до мінімуму ризик для здоров'я і досягнути оптимального результату.

Кому необхідна ринопластика


І хоча досягнення косметологічного ефекту не мало важливе, часто цю операцію використовують для виправлення форми спинки носа і носової перегородки, які можуть бути викривлені внаслідок травми. Дізнатись, на скільки показана така операція, можливо лише на консультації спеціаліста.

Лікар визначить не тільки те, чи потрібна вам корекція чи ні, але і точно скаже який саме її вид підійде найкраще з врахуванням ваших побажань. Щоб показати очікувані зміни, використовується комп'ютерна візуалізація: так ви зможете точно побачити, яким саме стане ваш ніс після операції.

Варто пам'ятати про протипоказання до такого втручання:

• гострі інфекційні хвороби;
• цукровий діабет, хвороби серця, бронхів та хронічні хвороби печінки;
• порушення в роботі імунної системи і згортання крові;
• онкологія.

Найбільш популярним видом естетичної ринопластики є видалення горбинки носа. Таке операційне втручання полягає в тому, що видаляється надлишок кісткової і хрящової тканини на спинці носа, внаслідок чого він набуває нової форми. Ця операція проводиться тільки повнолітнім пацієнтам.

Якщо зменшити довжину носової перегородки, то також можна досягнути помітного ефекту. Це найбільш простий спосіб корекції форми носа. Внаслідок такої маніпуляції кінчик носа стає трохи кирпатий. Так як втручання здійснюється через ніздрі, на обличчі не залишається ніяких слідів операції.

Надто широкі бокові хрящі призводять до того, що ніс має форму картоплі. Цей дефект також вирішується шляхом видалення надлишків хрящової тканини і вшивання залишків. Таким чином формується більш витончена форма носа і чіткий профіль.

За матеріалами: http://laserone.com.ua/rhinoplasty/.





На правах реклами