Ми у Facebook
22.08.2018, 16:02

Волинь має нового обласного прокурора

Фото зі сторінки Андрія Лисенка у ФБ.

Представлення відбулося вчора, 21 серпня.
Першопочатково, як повідомляли ЗМІ за власними джерелами, нового очільника прокуратури Волинської області планували представити у п’ятницю, 17 серпня.


pershyj.com
pershyj.com


Посаду прокурора Волині зайняв Віктор Швидкий, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині. Попереднього прокурора Волинської області Максима Киричука призначили на нову посаду. зараз він очолює прокуратуру Київської області.

Віктор Швидий народився 1 січня 1956 року в с. Миколаївка Широківського району Дніпропетровської області. Вищу юридичну освіту здобув в Одеській державній юридичній академії.

ДИВІТЬСЯ БІОГРАФІЮ ВІКТОРА ШВИДКОГО

Нового прокурора Волинської області представляв Генпрокурор України Юрій Луценко. Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.


Фото зі сторінки Андрія Лисенка у ФБ.
Фото зі сторінки Андрія Лисенка у ФБ.


"Представляючи його, Генеральний прокурор наголосив, що головними завданнями у роботі органів прокуратури на сьогодні є боротьба з кримінальною корупцією, забезпечення стабільності у протидії рейдерству, перевірки використання бюджетних коштів, насамперед виділених на будівництво доріг. Пріоритетом роботи прокуратури на Волині є і протидія контрабанді, адже Волинь – прикордонна область і припинення незаконних схем на митниці – питання надважливе. «Митниця продовжує перебувати під ризиком постійних зловживань, а на Волині процвітають автоклондайки з увезення так званих "євроблях", припинити які – завдання "номер раз", - наголосив Генеральний прокурор.

Фото зі сторінки Андрія Лисенка <br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Андрія Лисенка
у ФБ.


Новий керівник прокуратури має зробити все, аби втримати в області контрольованою ситуацію із видобутком бурштину та припиненням незаконного вирубування лісів,а також, зважаючи на наближення виборів – зробити все, аби правоохоронні органи лишалися поза політикою", - йдеться у повідомленні Андрія Лисенка.





На правах реклами