Ми у Facebook
22.08.2018, 15:00

На Рівненщині молодий чоловік облаштував кімнату, щоб вирощувати "елітну" марихуану [+Фото]

Оперативники управління протидії наркозлочинності задокументували протиправну діяльність 26-річного жителя Корця, який вирощував «елітну» марихуану в спеціально обладнаній кімнаті власного будинку та збував її.
Учора, 21 серпня, зловмисника викрили на черговому збуті марихуани за 800 гривень. Під час санкціонованого обшуку у помешканні кореччанина поліцейські виявили обладнану кімнату, у якій він вирощував елітні сорти гідропонічним способом. Рослини знаходилися у горщиках з спеціальною речовиною із відповідним освітленням і регулятором температури, що дозволяло швидше отримати якісний урожай.

Житель Рівненщини збив велосипедистку у сусідній області



Поліцейські вилучили гідропонічне обладнання, близько 10 рослин, пристрої для куріння та 50 грамів марихуани, вартість якої на чорному ринку перевищує 10 тисяч гривень.



Раніше судимий за наркозлочини зловмисник у будинку проживав із хворою бабусею, яка і не здогадувалася про незаконні промисли онука.



«За фактами збуту та незаконного зберігання наркотиків тривають досудові розслідування за частиною 2 статті 307 та частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник УПН ГУНП в Рівненській області Вадим Нагорний. — Слідчі затримали чоловіка, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.



За скоєне наркозбувачу загрожує від шести до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.





На правах реклами