Ми у Facebook
22.08.2018, 16:27

До дітей на Рівненщину знову завітало «Олімпійське літо»

«Олімпійське літо» в оздоровчому комплексі «Чайка».

Чергова зміна оздоровчого комплексу «Чайка», що в селі Хрінники Демидівського району, долучилася до стартів «Олімпійського літа». Сюди знову завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, щоб діти, які зараз відпочивають тут, мали можливість взяти участь у цьому спортивно-масовому заході. Це вже третій візит організаторів до «Чайки» цього літа. Тутешня малеча з радістю виходить на старти командних естафет та бере участь в індивідуальних спортивних конкурсах на рівних з старшими дітьми.



Не став винятком і цей тур. Після формування команд, учасники заходилися виконувати спортивну програму. Незабаром на дистанціях вже точилася завзята і безкомпромісна боротьба, після якої було визначено переможців та призерів командних змагань. За сумою місць, зайнятих у естафетах, безапеляційну перемогу здобули хлопці та дівчата з команди «Динамо», «Екстремали» посіли друге місце, а дітям з команди «Гуси» довелося задовольнятися лише бронзовими нагородами.

Настала черга індивідуальних конкурсів. Тут всі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, вміння набивати футбольний м’яч та влучати кільця на піраміди. Взяти участь у тому чи іншому конкурсі виявили бажання всі, хто був на майданчику.

Отже, офіційним переможцем у накиданні кілець на піраміди виявився Богдан Нагурний. А в інших конкурсах перемогу здобували діти виключно з однієї сім’ї: у спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Олеся Сич, у конкурсі «Гімнастичний» найкраще впоралася її сестра Валентина Сич, а звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі виборов їх менший брат Ігор Сич.

Переможці та призери командних змагань нагородженні дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Ті, хто був найвправнішим в індивідуальних конкурсах, крім дипломів «Спорту для всіх», отримали ще й призи від Відділення НОК України в Рівненській області.- повідомляє прес служба "Спорт для всіх"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ