Ми у Facebook
23.08.2018, 14:31

За день дві аварії з маршрутками

Водії маршрутних транспортних засобів двічі протягом дня потрапляли в ДТП.

Вчора вранці до поліцейських звернувся 47-річний водій маршрутного транспортного засобу, який повідомив, що у його припаркований автобус в’їхав інший ніким некерований автомобіль.

Прибувши на територію автовокзалу, що на вул. Київській, патрульні встановили, що водій FORDа не вжив усіх необхідних заходів, щоб не допустити його самовільного руху. В результаті цього транспортний засіб «запаркувався» в задній частині іншого автобуса.



Відносно 38-річного рівнянина, водія «самостійного» автомобіля, патрульні склали протокол за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

А вже ввечері на вул. Гагаріна, 46-річний водій автобуса Еталон не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем, який рухався попереду, під керуванням 51-річного містянина. На місці події учасники дорожньо-транспортної пригоди вирішили оформляти європротокол, допомоги патрульних не потребували. - повідомляє Патрульна поліція Рівненської області





На правах реклами