Ми у Facebook
27.08.2018, 11:00

Розплата по-рівненськи: подробиці конфлікту таксиста і пасажирів

25 серпня близько 23 год. патрульні отримали виклик про те, що у дворі житлових будинків на вулиці Данила Галицького чути звуки схожі на постріли.
Негайно прибувши за вказаною адресою полісмени затримали чоловіка, який тримав у руках предмет ззовні схожий на зброю.

Свідки ситуації розповіли, що пасажири служби «Таксі» намагалися побити водія. Таксист же в свою чергу здійснив у них декілька пострілів.

Як виявилось, 48-річного перевізника 32-річний та 51-річний рівняни, в ході словесної перепалки, намагалися побити. Таксист у свою чергу здійснив декілька пострілів з пристрою для відстрілу гумових куль в сторону нападників.



32-річного містянина, пасажира таксі, з пораненням грудної клітки госпіталізувала карета ШМД.

Патрульні освідували водія на стан алкогольного сп’яніння (результат негативний) та передали слідчим для встановлення усіх обставин справи.

Конфлікт виник між водієм таксі та двома його пасажирами. Зав’язалася шарпанина, яка переросла в бійку. За попередньою інформацією під час сутички 48-річний таксист схопив із автомобіля спецпристрій для відстрілу ґумовими кулями та здійснив попереджувальний постріл вгору, після чого пролунало ще два постріли. У результаті цього одного із пасажирів із пораненням грудної клітки госпіталізували до лікарні. Загрози його життю немає.

За цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Спецпристрій зареєстрований, у водія таксі наявний дозвіл, відповідно до чинного законодавства. Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють усі обставини події. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області






На правах реклами