Ми у Facebook
27.08.2018, 15:03

На Рівненщині чоловік намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат

Фото ілюстративне

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 26-річний раніше судимий чоловік з Рокитного, який двічі нападав на неповнолітніх дівчат, щоб зґвалтувати та заволодіти майном.
Близько 12 години 23 серпня 17-річна жителька селища Рокитне поверталася від родичів додому через ліс, як на неї напав невідомий чоловік. Зловмисник почав душити дівчину, заливав з пляшки бензин в горло, аби та мовчала та намагався зґвалтувати. На щастя, неповнолітній дивом вдалося вирватися з рук нападника та втекти. На місці злочину потерпіла залишила речі та сумку, однак повернувшись, вивила що зловмисник викрав її гаманець з грошима.

На Рівненщині обвинувачених у груповому зґвалтуванні випустили із СІЗО

Поліцейські Рокитнівського відділення поліції відразу розпочали пошуки зловмисника за описом дівчини. Однак кілька днів ретельної роботи не давали результатів.

А вже близько другої години ночі 25 серпня у селищі Рокитне стався черговий аналогічний напад. Слідчі встановили, що 17-річна місцева мешканка поверталася додому, коли на неосвітленій вулиці на неї напав незнайомець. Завдавши тілесні ушкодження, він зіштовхнув дівчину у канаву. Неповнолітня дістала телефон, аби покликати на допомогу, однак той вихопив ґаджет та, злякавшись автомобіля, який проїжджав повз, утік із мобільним.

Під час спілкування з потерпілою поліцейські з’ясували, що це той самий чоловік, який скоїв попередній напад. Оперативники затримали його у сусідньому селі.

Слідчі затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські готують матеріали для повідомлення йому про підозру у скоєнні грабежу та замаху на зґвалтування неповнолітньої за частиною 2 статті 186, статтею 15, частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти життя та здоров’я людини та звільнився з місць позбавлення волі цьогоріч. За скоєне йому загрожує черговий тюремний строк на 12 років.





На правах реклами