Ми у Facebook
27.08.2018, 17:17

В ОБСЄ говоритимуть про новітню зброю РФ на Донбасі

Фото з ukrinform.ua.

Вже у вересні під час засідання Постійної ради ОБСЄ центральною темою обговорення стане невиконання Росією своїх зобов’язань на Донбасі та звільнення українських заручників.
Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Ігор Прокопчук на засіданні прес-клубу в рамках ХІІІ наради послів у МЗС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Президент підписав закон, який посилює соціальний захист військових

“Питання, які стосуються невиконання Росією своїх зобов’язань на прикладі тих фактів, які наводяться СММ, буде центральною темою обговорення разом з гуманітарними аспектами, питаннями українських бранців, де ми не бачимо жодного поступу”, - прокоментував він питання, які планується обговорити на майбутньому засіданні Постійної ради ОБСЄ.

Громадяни України активно озброюються


За його словами, засідання Постійної ради дасть можливість ретельно переглянути те, що зафіксували останнім часом спостерігачами СММ. За словами дипломата, СММ фіксувала наявність на Донбасі новітніх зразків озброєння, яке взяла на озброєння російська армія лише в останні декілька років, а також перетини кордону російськими КамАЗами у складі так званих гумконвоїв.

Водночас Прокопчук зауважив, що засідання Постради ОБСЄ планується провести “ближче до кінця вересня”.

Про це повідомляє Укрінформ, ukrinform.ua.





На правах реклами