Ми у Facebook
05.09.2018, 17:00

Спудеї на Рівненщині підтримали Олега Сенцова

фото з oa.edu.ua.

Молодь виступила із закликом.
“Ми закликаємо студентів, викладачів, співробітників Острозької академії та усіх небайдужих підписати петицію до адміністрації президента США, яка зареєстрована 9 серпня на сайті петицій. Для того, щоб Білий дім зробив офіційну заяву з цього приводу документ повинні підписати 100 тисяч осіб до 8 вересня. Вимагаємо негайного звільнення Олега Сенцова та інших українських політв'язнів у Росії!”, — йдеться на сайті Братства спудеїв.

Сьогодні на Рівненщині відбудуться акції на підтримку Олега Сенцова

Підписати петицію, можна перейшовши за посиланням або QR-кодом. Вони є на сайті Братства спудеїв Острозької академії та інформаційних дошках університету.

Про це повідомляє Олексій Костюченко на офіційному сайті Острозької академії, oa.edu.ua.

Олег Сенцов схуд до 72 кілограм і просить писати йому листи


Нагадаємо, що акції на підтримку Олега Сенцова на Рівненщині вібувалися 1 червня. Зібрання на підтримку українського режисера відбувалися в Рівному та Острозі (на території Національного університету "Острозька академія").

Також співробітники фіскальної служби Рівненської області разом зі своїми колегами з усієї України взяли участь у всесвітній акції на підтримку Олега Сенцова.

Олег Сенцов отримав 20 років ув’язнення в колонії строгого режиму на Ямалі.Російський суд визнав його винним у спробі здійснити теракт. Як стверджує слідство, Олег Сенцов планував взірвати вибухівку поблизу меморіалу «Вічний вогонь» і пам’ятника Леніну в Сімферополі у 2014 році.

Сенцов голодує 115 днів з вимогою звільнити усіх українських політв’язнів.





На правах реклами