Ми у Facebook
06.09.2018, 19:00

У Рівному відбудеться родинне свято

фото з facebook.com/my.zelo/

Воно розпочнеться за кілька днів.
Фестиваль «Зело-2018» для тих, хто піклується про власне здоров’я, прихильник правильного харчування та фітотерапію, любить музику, танці та народну творчість. Фестиваль проходитиме 8-9 вересня у Рівненському обласному краєзнавчому музеї та у Парку молоді.

На Рівненщині оголосили конкурс громадських ініціатив


фото Олексія Потянка
фото Олексія Потянка


Учасники фесту - громадські ініціативи, спікери, майстри та соціально відповідальні підприємці, поділяться своїм баченням життя у стилі «Еко».
Як завжди, усі майстер класи, лекції та зустрічі, організовані волонтерами Зело є безкоштовними.

Селище з Рівненщини перемогло у всеукраїнському конкурсі

«За кордоном успішні люди приділяють велику увагу здоровому способу життя, яке починається з правильного раціонального харчування та профілактики захворювань. Сучасна гармонійна людина має розвиватися духовно, цікавитися музикою, літературою, театром, фотомистецтвом. Я веду фотогурток в підлітковому клубі «Лілея». І якщо фотографія вчить дитину вивчати зовнішній світ, то фестиваль «Зело» допомагає цілим родинам знайти шлях - як вивчити себе і отримати знання з раціонального харчування, фітотерапії та духовного розвитку», - зазначає фотограф-волонтер Олексій Потянок.




«Команда однодумців які влаштовують «Зело» то сучасні успішні та відомі в Рівному люди які ставлять за мету ознайомлення всіх бажаючих із шляхами до здорового, успішного життя в гармонії з природою. Екологія та здоровий спосіб життя – то новий шлях для успішних сучасних родин де батьки ведуть здоровий спосіб життя та дають приклад своїм дітям. Програма фестивалю побудована таким чином що і для батьків , дітей та навіть дідусів та бабусь буде запропоновано різноманітні заходи. Старослов’янською мовою «Зело» означає «дуже», «багато». Наша команда робить все можливе, щоб захід був «дуже» цікавим, багатобарвним за напрямками, таким, що залишить позитивні емоції та корисну інформацію. Фестиваль «Зело» 2018 - родинне свято: зв'язок поколінь бо тут будуть представлені майстер-класи зі старовинних та сучасних видів народних мистецтв та сучасні тренінги з дітьми, навіть буде лекція з організації податкового бізнесу. Отже завітавши до нас усі покоління вашої родини знайдуть для себе щось цікаве та нове! Бо фестиваль «Зело» – це родинне свято!», - розповідає координатор фестивалю Юрій Шепелюк.





На правах реклами