Ми у Facebook
06.09.2018, 08:53

Рейдери захопили два підприємства у Рівненському районі

Мова йде про підприємства "Світових" та "Агродар-Рівне". Всього за одну ніч підприємства перестали належати їх законним власникам.
Власник підприємств Юрій Супрунюк розповів про те, як два його основних підприємства - «Світовид» та «Агродар-Рівне» за декілька годин 4-го вересня стали власністю нікому невідомої фінансової компанії.

- Сталося це за бепосереднього сприяння «чорного» нотаріуса Стопченко Ірини Олександрівни, м. Київ, вул. Саксаганського, 120. Все це задумав вже давно, «трусив» останні місяці та здійснив, внісши за пакетом повністю підроблених (у цих підприємствах власником є моя дружина - Світлана, яка ніяких підписів про продаж фірм ставити (усім зрозуміло даже в страшному сні) не могла), мій «любимий» директор - Рудий Вол. Вад., якого вже два місяці ми не можемо витурити з колективу - пропозицією добровільного звільнення за угодою сторін, Протоколом рішення засновника. Вчора став зрозумілим його задум - під диктовку власників одного з комерц. банків ця «надлюдина» пішла на знищення всього того, що моя сім‘я створювала, будувала, розвивала все свідоме життя, були плани у дітей та внуків,-зазначив Юрій Супрунюк.

Крім того, Юрій Павлович не виключає того,що вже сьогодні-завтра відбудеться штурм на його заводи у Рівненському районі.

- Сьогодні-взавтра ми очікуємо штурму на наші заводи в с. Городок та с. Нова Любомирка (все в Рівненському р-ні) так званими «новими власниками). Допоможіть участю великої кількості наших справжніх партійців-активістів, які прекрасно розуміють, що саме так, по одиночці, без розголосу нас і зламають!





На правах реклами