Ми у Facebook
06.09.2018, 12:02

Які питання розглядатимуть на сесії Рівненської облради

Фото oblrada.rv.ua.

Сесія має відбутися у п’ятницю, 7 вересня.
Сьогодні під час засідання президії обласної ради депутати погодили порядок денний сесії, яка запланована на 7 вересня. Варто зауважити, що у переліку питань відбулися зміни. П’ять питань президія зняла з розгляду, натомість доповнила порядок денний двома новими, які вніс голова обласної ради Олександр Данильчук, ще три питання додали до порядку денного сесії за рекомендаціями постійних депутатських комісії.

У Рівному підписали меморандум про співпрацю між ОТГ (+ФОТО)


Відтак на розгляд депутатів обласної ради винесено 42 питання. Зокрема, порядок денний доповнили питаннями Про внесення змін до Обласної програми надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради на 2018-2019 роки, Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.05.2018 №962 «Про передачу в оренду Рівненському центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості приміщень, що обліковуються на балансі комунального закладу «Олександрійська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради».

Які книги на Рівненщині надрукують за бюджетні гроші [+Фото]

Ще три питання з’явилися у порядку денному за рекомендаціями постійних комісії: Про внесення змін до Обласної програми забезпечення закладів загальної середньої освіти шкільними автобусами у 2018 році; Про визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 27.07.2018 № 1012 та

Про надання дозволу Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки за адресою: м. Острог, проспект Незалежності, 48.

У той же час, за рішенням президії, п’ять питань депутати вирішили на сесію не виносити. Зокрема, за рекомендацією постійної комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції, знято з порядку денного питання Про недовіру голові Рівненської обласної державної адміністрації Муляренку О.В. Як пояснив членам президії позицію комісії її голова Валентин Крока, до проекту рішення його автор, депутат Олександр Ширяєв не надав будь-якої аргументації. Крім того, даний проект рішення вважали за потрібне розглянути лише дві постійні кромісії обласної ради з десяти. Окрім вищезазначеної, це питання обговорювали також на комісії з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьбі з корупцією (голова – Ігор Фізик).

Зняли з порядку денного сесії також питання Про контракт з директором комунального закладу «Державний історико-культурний заповідник м.Острога» Рівненської обласної ради, оскільки Конкурсна комісія на останньому засіданні не визначилася з кандидатом.

За рекомендаціями МОЗ, які озвучила заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Світлана Богатирчук-Кривко, не виноситимуть на розгляд сесії і питання Про реорганізацію КЗ «Обласне бюро судово-медичної експертизи» Рівненської обласної ради та питання Про реорганізацію КЗ «Обласна база спеціального медичного постачання» Рівненської обласної ради.

Члени президії не визначилися і щодо проекту рішення депутата Оксани Лозової Про звернення до ВРУ щодо подолання вето Президента України на Закон №5495.

Узгоджений порядок денний.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради, oblrada.rv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра