Ми у Facebook
10.09.2018, 15:27

На Миколаївщині чоловік стріляв з дробовика по дітях

Загалом отримали поранення троє дітей: 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Хлопчик досі у лікарні у тяжкому стані.
У неділю, 9 вересня близько 17.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Нова Одеса 68-річний пенсіонер вистрелив з саморобного пристрою по дітях, які гралися. Внаслідок пострілів травмувалися 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Сам зловмисник також отримав тілесні ушкодження.

Потерпілих доставили до медичного закладу.

Залишки пристрою вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.1.2 ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. 12-річний хлопчик знаходиться у медичному закладі, його стан медики оцінюють як тяжкий. Двох інших дітей відпущено на амбулаторне лікування. Зловмисник також находиться у лікарняному закладі.

Наразі правоохоронці з’ясували, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння хуліганських дій та за появу у громадських місцях у стані сп’яніння. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, коли вийшов до дітей, які грались неподалік його домоволодіння, та скоїв постріл.

За матеріалами відділу комунікації поліції Миколаївської області.





На правах реклами