Ми у Facebook
18.09.2018, 18:24

Відпочинок в Буковелі для кожного

Буковель позиціонує себе гірськолижним курортом, проте і в інші сезони тут є чим зайнятися. Влітку відпочинок в горах може бути не менш захоплюючий, ніж взимку. Перевагою подорожі в міжсезоння є більш низькі ціни і менша завантаженість курорту.
Готелі в Буковелі працюють круглий рік і рідко пустують без туристів. У теплу пору року у відпочиваючих з'являється можливість:

• ходити в ліс;
• збирати гриби і ягоди;
• організовувати велопрогулянки;
• навчитися кататися на квадроциклах;
• підкорити гірські вершини;
• відвідати низку екскурсій.

Багато готелів Буковеля надають послуги організації екскурсійних турів в горах. Туристам пропонуються прогулянки по гірських стежках і збір цілющих рослинних трав. При бажанні можна організувати привал і влаштувати пікнік на лоні природи, проте варто дотримуватися певних правил. Задоволення від екскурсій в Карпатах гарантовано отримає кожен. Ціни на готелі Буковелі дозволяють організувати відпочинок туристам з різними фінансовими можливостями.


Чим зайнятися з дітьми на курортах Західної України?


Для дітей в Буковелі функціонує табір. Юних туристів чекають розважальні програми, конкурси, навчальні факультативи. Тут діти можуть спробувати себе в спорті, завести нових друзів і оздоровитися на свіжому гірському повітрі. Також є можливість покататися на конях. Це заняття люблять і дорослі, і діти. Для тих, хто новачок в цій справі, можна звернутися до інструкторів, які допоможуть освоїти верхову їзду.

Оздоровлення в Карпатах


Закарпаття багате не тільки красивими пейзажами, а цілющим гірським повітрям. Санаторії, пансіонати та оздоровчі комплекси на курорті представлені у великій кількості. Жителі України можуть приїжджати сюди на лікування за рекомендацією лікаря або власною ініціативою. На базі установ працюють фахівці, які надають необхідні консультації. Буковель спеціалізується на лікуванні та профілактики захворювань травної системи, нирок, печінки, сечостатевої системи. Оздоровлення в горах підвищує життєвий тонус, покращує загальний стан і надає бадьорості, сил.

В Буковель приїжджають не тільки українці, а й жителі інших країн. Тому персонал багатьох готелів Буковеля володіє кількома мовами. У іноземних туристів з'являється унікальна можливість познайомитися з місцевим побутом, дізнатися українські традиції та звичаї.





На правах реклами