Ми у Facebook
05.05.2019, 07:30

Сонник. Якщо сняться поминки

Що може означати сон, в якому ми бачимо поминки або поминаємо померлих.
Чи требя боятися снів про поминальні традиції та ритуали? Боятися не варто, але подумати про своє життя й згадати тих, кого вже немає з нами, було б не зайвим.

Опинитися уві сні на чужих поминках – часто означає, що ви повернетесь до своїх старих занять і звичок, або ж ви зробили серйозну помилку і програли справу.

Власні поминки уві сні є знаком, який розшифровується деякими сонниками як закінчення певного етапу й початок нової, цікавої сторінки життя. Інші сонники тлумачать як щасливу та здорову старість.

Якщо на власних поминках весело і радісно, отже, людині, якій це сниться, забезпечений фінансовий успіх і стабільне матеріальне становище. Поминки з сумним і негативним відтінком попереджають про ймовірну втрату великої суми грошей, становища у суспільстві, серйозне захворювання когось із родичів.

Бути присутнім уві сні на поминках померлої людини, часто передвіщає важкі часи поневірянь і хвороб. Треба морально приготуватися до труднощів, економити, не брати грошей у борг і банківських кредитів. І якщо в реальному житті витримаєте фінансові негаразди, на вас чекає добробут і щастя.

Поминки за живою людиною уві сні свідчать про те, що в реальному житті буде все навпаки, довгі роки життя, здоров'я і процвітання цієї особи.

Отримувати співчуття і слова підтримки уві сні - до грандіозного свята, в якому будете приймати поздоровлення.

Поминки незнайомої людини тлумачаться як несподівані ускладнення у взаєминах з навколишніми, нерозуміння і конфлікти.

Поминати власну дитину уві сні - до миру і злагоді в сім'ї або маленьких суперечок з друзями та подругами.

Похмура, дощова погода під час поминок уві сні пророкує період невдач, хвороб і збитків в сім'ї. Поминки в погожий, сонячний день - до доброго здоров'я рідних і близьких, щасливу долю, добробут і успіхи.

Сонник. Якщо сниться кладовище
Сонник. Якщо сниться церква
Сонник. Якщо сняться батьки
Сонник. До чого сниться труна
Сонник на кожен день тижня
Місячний календар: коли сон - віщий, а коли - маячня?
Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами