Ми у Facebook
20.09.2018, 14:37

Школі у Рівному виповнилось 55 років (+ФОТО)

У ній навчався навіть мер.
Свій 55-річний ювілей сьогодні відзначає Рівненський НВК №12. З нагоди поважної дати у навчальному закладі влаштували душевне і яскраве свято, на яке запросили не тільки школярів і педагогічний та батьківський колективи, а й усіх, хто є частинкою довгого і насиченого життя навчально-виховного комплексу.



Найбільшими оваціями нинішні учні вітали одного з найкращих випускників школи попередніх років – міського голову Рівного.



У своєму вітальному слові Володимир Хомко з теплотою пригадав власні шкільні роки, зокрема, навчання у випускному класі, котре збіглося із запуском у Рівному перших тролейбусів.



Я закінчував школу 44 роки тому, у 1974 році. Це був не просто інший час, це була інша держава. Уявити собі, що тут будуть українські прапори і лунатиме український гімн тоді могли хіба найвідчайдушніші романтики. І, попри те, що нині наша держава переживає не найлегші часи, все буде змінюватися на краще. І ви це не просто побачите – чи це зробите, - наголосив Володимир Хомко. – Тому бажаю вам, дорогі учні, отримати гарні знання. Адже найбільша цінність будь-якої нації – це інтелект. І ми маємо гарні шанси посісти гідне місце серед найпотужніших держав світу. Щоб коли підніматиметься наш прапор і звучатиме наш гімн – тремтіли вороги, захоплювалися та поважали друзі, а нас переповнювала гордість.





На правах реклами