Ми у Facebook
24.09.2018, 16:40

На Рівненщині людей перевозив п'яний водій маршрутки [+Фото]

У понад дванадцять разів більше норми — такі результати освідування на стан алкогольного сп’яніння 39-річного водія маршрутного транспортного засобу сполученням «с. Жадківка - газова дільниця м. Корець».
Сьогодні, 24 вересня, близько 10-ї ранку працівники групи реагування місцевого відділення поліції під час несення служби у Корці зупинили автомобіль «Mercedes-Benz», який здійснює регулярні пасажирські перевезення за визначеним маршрутом, за порушення Правил дорожнього руху. А саме посадку та висадку пасажирів у невстановленому місці. У салоні маршрутки на момент зупинки перебували троє осіб.

На Рівненщині через негоду дерево впало на будинок, в якому були маленькі діти [+Фото]



Під час спілкування із водієм, 39-річним місцевим жителем, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці він відмовився у присутності двох свідків і погодився його пройти у медичному закладі. Результати освідування — 2,48 проміле.



На порушника винесли постанову за частиною 2 статті 121-1 та склали протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нетверезого водія відсторонили від керування.





На правах реклами