Ми у Facebook
25.09.2018, 08:41

Ветеранам під силу навіть важка атлетика

Днями в Костопільській ДЮСШ в рамках чемпіонату Рівненської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 15 років відбулися змагання з важкої атлетики спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області.
Основною метою цих змагань є популяризація і сприяння розвитку важкої атлетики серед ветеранів, залучення їх до активного дозвілля і відбір найкращих учасників для формування команди, котра братиме участь у Всеукраїнських змаганнях в 2018 році. Такий фестиваль проводиться з ініціативи управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Цього разу визначення переможців відбувалося за спеціальною таблицею Сінклера (співвідношення власної ваги до показаного результату за сумою двоборства). Найкращий результат серед жінок тут продемонструвала Мирослава Луканіна (вікова категорія 30-34 роки), якій сумарно підкорилося 90 кг. А серед чоловіків Юрій Шинкарук (вікова категорія 40-44 роки) посів перше місце з результатом 225 кг. Обоє тріумфаторів представляли місто Вараш. По завершенні змагань усі переможці та призери були нагороджені сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області. - повідомляє прес - служба "Спорт для всіх"





На правах реклами