Ми у Facebook
28.09.2018, 13:20

На Рівненщину їдуть відомі музиканти [+Фото]

Рівненщина стане сьомим регіоном, де відбудеться завершальний концерт сучасних українських виконавців в рамках проекту «Твоя країна FEST»
29 вересня неподалік від кордону з Білоруссю, у Сарнах, наживо запалюватимуть українською піснею гурти MANDRY, Антитіла, GrozovSka Band,Іванка Червінська, Марія Бурмака та GypsyLyre. Початок – о 17:30 на центральній площі Сарн.

Фестиваль покликаний створювати умови для культурної комунікації територіальних громад, популяризувати українську музику.

Куди рівненська "Аліса" поїде на гастролі?

«Ми хочемо, щоб якісна сучасна україномовна музика потрапила туди, де люди не так часто можуть почути її наживо», - зазначив державний секретар МІП Артем Біденко під час презентації проекту «Твоя країна FEST» у Києві.

Як повідомив лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко (Фома), склад учасників туру в кожному місті буде різним з огляду на концертні графіки артистів. Марія Бурмака відзначила, що спеціально підлаштовувала свій план концертів так, щоб взяти участь у «Твоя Країна FEST».



«Музика є важливим елементом культурної дипломатії, і їздити у такі прикордонні міста – дуже важливо зі сторони державотворення», - вважає співачка.

За матеріалами прес-служби РОДА.





На правах реклами