Ми у Facebook
08.10.2018, 07:00

Скільки вихідних буде у жовтні

Фото з Інтернету

Читайте, коли будуть свята та вихідні.
У другому осінньому місяці буде 22 робочих дні, а відпочиватимемо дев'ять днів: 6, 7, 13, 14, 15, 20, 21, 27, 28 жовтня.

У зв'язку з новим святом - День захисника України, який відзначається на Покрову і в День українського козацтва 14 жовтня, у нас буде три вихідні поспіль – з суботи, 13 по неділю, 15 числа. Адже святковий вихідний припадає на неділю, який і так є вихідним днем. Тож неробочий день, згідно з Кодексом про працю й розорядженням Кабміну, переноситься на понеділок.

7 жовтня 2018 року всі українські освітяни відзначатимуть професійне свято — День педагогічного працівника (День учителя). В Україні вшановують вчителів, викладачів, працівників навчальних закладів всіх рівнів щорічно у першу неділю жовтня ось уже кілька десятків років поспіль.

А 5 жовтня, починаючи з 1966 року, в усьому світі святкують World Teachers 'Day (Міжнародний день вчителя). Тож святковий період у наших педагогів триватиме аж три дні, з п'ятниці по неділю, хоча додаткових державних вихідних на це не передбачено.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ