Ми у Facebook
10.10.2018, 12:02

Рівненщина: запрацював ще один інклюзивно-ресурсний центр

Мультимедійна і комп’ютерна техніка, дитячі меблі, дидактичні та наочні матеріали – це вже відкриття другого ІРЦ у Дубні.
Перший інклюзивно-ресурсний центр, відкрили у серпні, він розміщений на першому поверсі Дубенської гімназії №2.

А сьогодні запрацював ще один ІРЦ, який знаходиться у приміщенні районного відділу освіти. Він має 3 окремі кабінети і залу для очікування.

Заклад забезпечений мультимедійною і комп’ютерною технікою, дитячими меблями, дидактичними та наочними матеріалами. Головним надбанням є те, що в ІРЦ працює система відеонагляду, завдяки якому батьки мають змогу спостерігати за заняттями.

Варто зазначити, що громада Дубенщини відповідально та з розумінням виконала зобов’язання Меморандуму про співпрацю, який було підписано між головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком та головами місцевих рад щодо впровадження інклюзії.



«Дубно є не лише першопрохідцями, а й активістами у впроваджені інклюзивної освіти. Хочу відзначити тих, хто активно долучився до організації процесу на місцях, адже держава дає необхідну фінансову підтримку»,- зазначила заступник начальника управління освіти і науки РОДА Ольга Ладюк.

Нагадаємо, цього року на Рівненщині заплановано відкрити 23 таких центри, а впродовж наступного ще 10. Загалом на Рівненщині юридично зареєстровано 19 подібних центрів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ