Ми у Facebook
21.10.2018, 13:25

Що може з’явитися у Рівному на місці речового ринку

Ймовірно, що територію, де розташований ринок, з часом можна буде не впізнати.
На засіданні Рівненського міськвиконкому обговорювали детальний план забудови території, де знаходиться речовий ринок. Відомо, що є наміри на цьому місці спорудити багатоповерхівки.

Чи перенесуть рівненський речовий ринок


“До міської влади було звернення щодо розробки детального плану території, ми це зробили. Якщо вирішать реалізовувати згаданий план, то повинні будуть звертатися до нас за містобудівними умовами та обмеженнями на кожен будинок. Не останню роль у тому, чи план реалізують, відіграє воля інвестора. Рішення про перенос ринку ми не приймали, лише затвердили детальний план території”, - зазначає у коментарі кореспонденту ОГО міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо, що ще в березні цього року до редакції ОГО звертався постійний читач, який цікавився, чи можуть перенести ринок. Тоді вдалося отримати коментар:

"Речовий ринок ніхто не може перенести. Ми подали звернення в управління архітектури Рівненського міськвиконкому на розробку детального плану території ринку. Після дотримання усіх відповідних процедур можуть розробити проектну документацію щодо забудови. А саме перенесення не буде, планують здійснити реконструкцію. Безперечно такі дії дещо вплинуть і на продавців, і на покупців. Ми будемо вести перемовини з підприємцями, щоб забезпечити їх торговими місцями на території ринку, - зазначав голова правління ПрАТ “Речовий ринок” Валентин Королюк.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ