Ми у Facebook
21.10.2018, 20:20

22 жовтня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У понеділок, 22 жовтня 2018 року, - Всесвітній день людей з вадами мовлення. Він щорічно проводиться в багатьох країнах світу за ініціативою фахівців з дослідження патологій мови з Канади (Canadian Association of Speech-Language Pathologists and Audiologists - CASLPA), щоб привернути увагу до проблеми заїкання. Адже три мільйони людей страждають на цю патологію.

22 жовтня - Міжнародний день шкільних бібліотек (International School Library Day), який відзначають у багатьох країнах щорічно у четвертий понеділок жовтня, починаючи з 1999 року, за ініціативою ЮНЕСКО.

Приймає вітання з днем народження начальник управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради МАКСИМЕНКО Тарас Анатолійович.

Православна церква вшановує пам'ять апостола Якова Алфеєва; преподобних Андроніка та дружини його Афанасiї; Праведного Авраама, праотця, i племiнника його Лота (2000 до Р.Х.); мучеників Єввеентія і Максима, преподобного Петра Галатійського. День Корсунської iкони Божої Матерi.

Іменини (День ангела)С Яків, Абрам, Андронік (Андрон), Максим, Петро.

Прикмети дня: У народі колись казали "Після Якова осінь починає плакати". Якщо з модрини голки не обсипалися, то найближчим часом снігу не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
21 жовтня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у жовтні 2018
Церковний календар на жовтень 2018

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами