Ми у Facebook
24.10.2018, 13:20

З'явилися ще три кандидати на посади директорів закладів освіти [+Фото]

У вівторок, 23 жовтня, відбулося три засідання конкурсної комісії з добору керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.
На ньому члени комісії розглянули заяви претендентів на зайняття вакантних місць директорів трьох комунальних закладів Рівненської обласної ради.

Хто пройшов до конкурсу на посаду директорів закладів освіти [+Фото]

Зокрема, на посаду директора у «Клеванській загальноосвітній санаторній школі-інтернат I-III ступенів» заяву та необхідні документи подав лише один претендент – Олена Амельянович. Також по одному претенденту було і на зайняття посади директора КЗ «Чудельська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2 I-II ступенів» - Валерій Малюжинський та КЗ «Ясининицький навчально-реабілітаційний Центр» - Олександр Оксимчук.

Зауважень до них не було, відтак, трьох претендентів допустили до наступного етапу конкурсу.

Нагадаємо, що кандидати на посаду проходитимуть перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірку професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання та публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Перевірка знання законодавства буде здійснюватися у формі письмового тестування.

Перевірку знань учасники конкурсу проходитимуть:

2 листопада – Олена Амельянович, початок об 9:30;



2 листопада - Валерій Малюжинський, початок об 14:00;



12 листопада – Олександр Оксимчук, початок об 10:30



За матеріалами прес-служби РОДА.





На правах реклами