Ми у Facebook
25.10.2018, 14:48

Всесвітньо відома “ДАХАБРАХА” зіграє концерт у Рівному.

ДахаБраха в Рівному вирішила провести свій концерт у Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі. Їх концерт відбудеться 26 листопада. То ж палкі шанувальники колективу, мають унікальну можливість зустрітись зі своїми кумирами особисто.
ДахаБраха всесвітньо відомий колектив, який люблять та шанують не тільки в Україні, але й у Європі. Вони стали тим унікальним брендом, який доносить до слухачів з різних країн сутність та буття наших пращурів. Вони унікальні, самобутні, дуже артистичні, загадкові, етнографічні і ще багато епітетів безупинно можна підібрати, щоб охарактеризувати ДахуБраху. Але їх успіхи та визнання говорять самі за себе. Ще зовсім нещодавно колектив написав на своїй сторінці у соцмережі дуже вибухову новину, їх пісню “Що з-під дуба” використав Девід Бекхем у рекламі свого бренду косметики для чоловіків:

“Той випадок, коли ДБ i DB зустрiчаються разом! Музика «ДахаБраха» гострим лезом стильно голить десяток чоловiкiв на чолi з Девiдом Бекхемом! Композицiя «Шо з-пiд дуба» у рекламi House 99 By David Beckham!”

Такими успіхами можуть похизуватись далеко не всі вітчизняні артисти! Колектив є єдиним автентичним гуртом, який запрошували на ефір програми ВВС, їх пісні вживу також прозвучали в радіоефірах KEXT та NPR.
Якщо поринути глибше в історію створення гурту, то назва походить від двох давніх українських слів - давати та брати. Актори пояснюють такий вибір тим, що чим більше вони віддають і дарують свою енергію, яку вони отримують від природи, від творчості інших музикантів і народних пісень, свого хисту, таланту слухачам, тим більше отримують навзаєм, а саме ту шалену енергетику та позитивні емоції. Це є невід’ємною частиною роботи кожного музиканта.

Свої пісні колектив складає зі стародавніх українських пісень, які вони збирають подорожуючи селами України. Адже дівчата є професійними фольклористами. Обігруючи твори народу у притаманній лише їм манері.
На своїх концертах ДахаБраха використовує понад двадцять різноманітних старовинних музичних інструментів, кожне звучання якого просто приголомшливе. І, доречі, на кожному з них усі учасники гурту вміють грати! Музика на їх концертах - це живий міст між поколіннями, світами, традиціями, який неможливо забути.

Щоб придбати квиток на концерт ДахаБраха у Рівному, завітайте на сайт квиткового оператора TicketsBox. На сайті зручний та зрозумілий інтерфейс, фільтри, які допоможуть без особливих ускладнень потрапити на сторінку події, яка Вас цікавить. Зручна форма оплати замовлення, можна оформити доставку кур’єром. Усе зроблено для зручності клієнта. Сайт пропонує вичерпну інформацію про обрану вами подію, місце проведення, діапазон цін. Якщо виникнуть якісь питання, оператори із задоволенням зможуть відповісти на всі питання, та допоможуть вирішити проблеми. Ще однією цікавинкою сайту - є 3D візуалізація концертних залів. Якщо Ви ще не були в певному залі, тоді ця функція саме для Вас. Ви зможете роздивитись зал та обрати саме те місце, з якого буде зручно дивитись та насолоджуватись подією, яку обрали.

Приєднуйтесь та насолоджуйтесь гарними враженнями!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра