Ми у Facebook
30.10.2018, 11:20

На Рівненщині спіймали чоловіків з наркотиками [+Фото]

Під час проведення відпрацювання Острозького та Гощанського районів, ініційованого керівництвом місцевих відділків поліції, 28 жовтня правоохоронці викрили двох жителів Хмельницької області на зберіганні наркотиків.
У поле зору групи реагування патрульної поліції у місті Острог потрапив автомобіль «Audi A6» на іноземній реєстрації, який порушив правила зупинки. Під час спілкування із водієм, 29-річним жителем міста Славута, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Однак проходити освідування той відмовився. На водія склали адміністративні матеріали за статтею 130, частиною 1 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Втекти не вдалося: у Рівному зловмисник "обчистив" будинок і зламав ногу [+Фото]

Утім, під час поверхневого огляду правопорушника працівники поліції виявили два пакетики із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб «первітин».



Крім того, пасажир, 53-річний житель Хмельницького, мав при собі два паперових згортки та десятигривневу купюру із марихуаною і пакетик із пігулкою. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, вилучила виявлені наркотичні речовини.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин, за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, вилучене відправлено для проведення експертизи. Слідчі дії тривають.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ