Ми у Facebook
07.11.2018, 13:11

Як зекономити на проживанні у Львові? Поради туристу

Львів – одне з найпопулярніших туристичних міст України. Навряд чи ви зможете ознайомитися з усіма його цікавинками протягом одного дня.
Саме для цього і призначені дводенні тури - mtourism.com.ua/tours-to-lviv-ua-1/59-lviv-tour-2-days-ua. Це зручно, адже про екскурсії та готель подбають організатори. Але якщо ви хочете здійснити поїздку самостійно, цілком зрозумілим є бажання скоротити витрати. Ми підготували кілька порад для економії на проживанні.

Як бюджетно заночувати у Львові?


Ось деякі рекомендації, що можуть стати в нагоді туристу:

• Ретельно вивчайте маршрути міського транспорту. Є шанси знайти недорогу квартиру, від якої можна швидко добратися до центральної частини міста. В центрі все значно дорожче. Можуть бути і винятки, але дуже рідко. Втім, така ситуація характерна для усіх туристичних міст.
• Хостел не завжди є найвигіднішим варіантом. Подорожуєте компанією. Квартира з кількома кімнатами цілком може бути дешевшою, ніж місця в хостелі на всіх людей. А на додачу ви отримуєте комфорт і безпеку власного приміщення. Навіть в однокімнатній квартирі є 2-3 спальних місця. Можна попросити господаря поставити розкладачку. Інколи надають і такі послуги.
• Постарайтеся відвідати Львів не на вихідні чи на свята. В цей час вартість проживання підвищується, а доступних варіантів стає значно менше. Особливо кількість туристів збільшується на травневі та новорічні свята, Різдво (православне і католицьке). Якщо плануєте поїздку на цей час, бажано бронювати житло заздалегідь. Так є можливість оплатити його за старою ціною.
• Користуйтеся сайтом Booking.com чи подібними йому системами онлайн-бронювання житла. Часто вони пропонують гостям знижки, яких немає при прямих контактах з готелями, хостелами чи власниками квартир.

Навіщо ускладнювати собі життя й витрачати час на планування поїздки? Просто довіртеся людям, які чудово розбираються в цьому. Туристичний оператор «Молодіжний туризм» пропонує вам прийняти участь у цікавих дводенних екскурсіях у Львові. Незалежно від віку подорожуючого, він гарантовано отримує яскраві враження і приємні спогади до візиту в столицю Західної України. Докладніше про екскурсії та ціни ви можете дізнатися на офіційному сайті туристичного оператора.

Відео: https://www.youtube.com/channel/UCh1M0tfomIJxI9d3N4oI0Pg/videos





На правах реклами