Ми у Facebook
15.11.2018, 08:00

Ні тендера, ні стадіону: хто перешкоджає будівництву Авангарду

Тендер реконструкції стадіону "Авангард" у Рівному скасовано, проте управління капітального будівництва оголосить новий. Що ж послугувало причиною відміни торгів?
Нагадаємо, конкурс на виконавця робіт оголосили 14 серпня цього року. Документи подали вісім компаній, тендерний комітет допустив до аукціону лише "Фіалку" та "Реноме-Євробуд".

Антимонопольний комітет відмінив тендер, інформація про скасування процедури закупівлі з’явилася на сайті "Прозорро":

- Адміністративна колегія Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства в сфері публічних закупівель прийняла своє рішення після звернення підприємства "Луцьккомунбуд", – оповістили на сайті «Прозорро».

Генеральний директор ПрАТ "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич виступила із заявою на засіданні міськвиконкому, що відбулося 13 листопада:



- Причини, які нам пред’явили, є формальними. Скаргу подала луцька фірма, очевидно вони не хочуть щоб у Рівному був стадіон. Не знаю хто переміг у перегонах, бо ще мали відбуватись торги, але те, що ми зараз відстрочуємо будівництво стадіону і обласний центр який не має стадіону в центрі міста - мабуть це неправильно. Є очевидно проблема у законодавстві. Ми не так часто приймаємо участь у тендерах і в цьому тендері взяли участь лише тому, що це знаковий соціальний об’єкт . Формально дуже багато фірм може приймати участь в тендері і ми проходимо дуже багато кваліфікаційних вимог. Дуже важливо не просто заявити що ми будемо будувати, а насправді будувати, - зауважила Надія Федорівна.

Отож, факт залишається фактом, які б не були причини зриву "операції Авангард", але стадіон у Рівному з'явиться не скоро. Наступні торги оголосять приблизно за два місяці.

"Я колись напишу цілу книжку про перипетії з цим стадіоном, але це буде після того як я піду з цієї посади," - слушно додав мер Рівного Володимир Хомко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Рівному змінюватимуть “Авангард” та кардинально оновлять парк Шевченка

Для реконструкції рівненського "Авангарду" таки дали гроші

Стадіон чи спортивні майданчики: суперечки навколо “Авангарду” не вщухають





На правах реклами