Ми у Facebook
18.11.2018, 09:50

Корона за короною: модель з Рівненщини встановлює нові ідеали краси

Жінкам повсякчас нав'язують параметри краси, ідеали, стереотипи. Є шлях з цієї б'юті трясовини - любити себе такою, яка є.Ірина Антонюк модель Plus Size здобула вже не одну корону, і напевне знає, як воно бути неформатом у модельному світі.
Пишна, фактурна дівчина з сором'язливою сяючою посмішкою - Ірина Антонюк. Вона родом з Костополя, але цього року про неї дізнався увесь світ, адже красуня представляла Україну на світовому конкурсі краси Ms. Top of The World Plus Size 2018 у Філіпіннах. Ірина завоювала титул Ms STAR Top of the World Plus Size 2018.





- Я дуже щаслива за свою дитину. Хочу лиш, щоб у її житті все було як найкраще, щоб вона не величалася, а була такою ж простою як нині є. Вона з дитинства хотіла бути моделлю, але відразу після школи їй не вдалося піти цим шляхом, проте зараз її мрія збулася і я рада за свою донечку, – схвильовано прокоментувала успіх Ірина її мама Любов Михальська.
Підтримувала Ірину не лише мама, але й вся родина, усі земляки.







Носити корону нелегка справа. І це не через те, що вона важка, всипана камінням, яке кріпиться на об’ємній металевій оправі. Корона – це результат праці над собою, це боротьба зі своєю слабкістю і невпевненістю. Для Ірини ж це старт, тренування індивідуальності, щоб продовжити підкорювати модельний світ.

По приїзді із закордону ми розпитали Міс про перепетії, сюрпризи і закулісся світового конкурсу:



- Емоційно я була готова, бо напередодні пережила український конкурс. Проте вражень вистачило від спілкування з дівчатами-конкурсантками, від підготовчого процесу, 24-х часового перельоту, від усіх перевірок, від очікувань на кордоні... Конкурс дав мені змогу побачити до чого я маю прагнути.Я не знаю англійської мови і це мені дуже дошкуляло на конкурсі, брифінги, збори з конкурсантками і організаторами давались мені важко, адже все англійською.

СХОДИНКА за СХОДИНКОЮ:


- Шлях до Філіпінн розпочинався з Рівного, а саме з модельного агентства «Panna». Насправді, таких не форматних як я не беруть у модельне агентство. Діє принцип форма – норма. Але на щастя, моє бажання стати моделлю оцінили і прийняли мене на навчання. Я інтенсивно вчилась дефілювати, позувати і хотіла знайти для себе пробну, каталожну зйомку. І таким чином доля мене звела з Вікторією Щелчко, яка організовує український конкурс для моделей Plus Size.



- Донька моя дуже переживала за мене. Ми удвох йшли навчатись у модельне агентство «Panna», але через незручний розклад, вирішили, що цього року навчатимусь я, а наступного піде вона. Моделінг їй подобається, але після моїх тривалих відряджень і відсутності спілкування тривалий час, вона сказала, що не хоче щоб я була моделлю.



Не маючи великого модельного досвіду Ірина змогла вижати максимум корисних порад готуючись до українського конкурсу. Вона успішно дебютувала і здобула українську корону. Та це був лиш початок. Далі шлях вів до Філіпінн, де мала відбутись боротьба за світовий титул. На підготовку до конкурсу було …5 днів. В режимі нон-стоп, в режимі стресу і тиску дівчина гідно підготувалась і показала свою красу, відкрила душу, чим і вразила суддів, які віддали їй титул Зірки, хоча, дівчина скромно применшує значимість її корони:

- Титул давали всім і корону давали також кожній дівчині, але кожен титул був особливим для кожної з нас. Я не хочу возвеличувати своє досягнення, бо кожна з конкурсанток була гідна корони. В мене було дуже мало часу, щоб підготуватися до всесвітнього конкурсу. 29 жовтня завершився український конкурс, а відлітати на Філіпінни ми мали 5 листопада. Лише 5 днів на підготовку і плюс до всього на світовому змаганні потрібно було представити свій талант. Конкурс це не 5 днів у Філіпіннах, це тоді коли ти за дві години вирішуєш їхати в Росію, щоб оперативно оформити візу, далі купівля квитків, які зросли в ціні на 30% , бо у філіппінців свято, тиск неймовірний, але це мотивує до самоорганізації і дієвості. Ти береш себе в руки і йдеш далі. Титул Міс зобов’язує мати в собі якості є складовими особистості гідної носити це звання.

ЧУДНА ЦЯ АЗІЯ

- В останній день з нами працювали мейкапери-трансгендери. Це хлопці, які вирішили стати дівчатами. Вони вживають гормони, щоб росли груди, носять вузькі штани, жіночі туфлі і поведінкою своєю виказують, що вони жінки. Як візажисти, вони роблять макіяж дуже яскравий, об’ємні вії, пишні губи. Вони виділяють ніс спеціально розтушовуючи, бо цього потребують обличчя азійського типу, а наші «європейські носи» були для них ідеальні.

РОБОТА, РОБОТА, РОБОТА

- Протягом п’яти днів ми буквально не мали часу, щоб провести його у своє задоволення. У перерві між зйомками, коли відзняли сет зі мною, то я мала час полежати біля басейну позасмагати, а так весь час в роботі.

КОНКУРЕНЦІЯ

- Мене попереджала Вікторія, що можуть бути підступи, бльостки сипати можуть, щоб конкурентка спіткнулася. Тому я вважала на все. Однак, цьогоріч я не відчувала ворожості, а бачила підтримку.

ЩО ДАЛІ...



- На прес-конференції у Рівному Вікторія вручила мені ліцензію на проведення конкурсу "Miss Plus Size" у Рівному та Рівненській області. На весні ми дебютуємо з цим конкурсом. Щиро запрошую всіх хто за 90-60-90 взяти участь у боротьбі за корону.

Історія казкова, але часто казка розпочинається з надлому, падіння, усвідомлення власної сутності.

ПЕРЕЛОМНИЙ МОМЕНТ

- Про переломні моменти важко говорити. Часом те, що наштовхнуло тебе стати кращою не є чимось хорошим. Для мене це був минулий досвід шлюбу, в якому я відчувала себе досить некомфортно. В один момент я стала біля дзеркала і сказала собі, що якщо я не вірю в себе, то хто повірить у мене. Якщо ви себе не любите, то хто вас полюбить. Люди тонко відчувають чи є в тобі сила, самоповага. Не поважаючи себе ти спонукаєш оточення зневажати себе. Ви маєте знати чого хочете, ставте цілі. Мабуть я всі ці роки хворіла, жила із закритими шторами, буквально, що було дивно для моїх друзів, а я казала, що це мабуть стан моєї душі. Але настав цей переломний момент, коли я захотіла жити, перехворіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Зайва вага – не привід забути про пляж: пишнотілі красуні розповіли, як полюбити себе

Без комплексів: новий пляжний тренд вразив соцмережі

Правила харчування від українських моделей зі світовим ім’ям





На правах реклами