Ми у Facebook
23.11.2018, 17:04

Поштові відділення в селах не закриватимуть

Листонош на селі не скорочуватимуть і вони надалі зможуть видавати пенсії мешканцям сіл. Уряд виділив 500 мільйонів гривень для компенсації витрат «Укрпошти» на утримання сільських поштових відділень, повідомляє один з найпопулярніших українських телеканалів «Прямий».
«Я запропонував дуже непросте, але єдине можливе рішення: вніс пропозицію на уряд — і вона була підтримана урядом – щоб ми виділили 500 млн грн з державного бюджету для того, щоб забезпечити компенсацію «Укрпошті» видатків по доставленню пенсій», – цитує «Прямий» слова Президента України Петра Порошенка.

«Ці 500 млн підуть на те, щоб захистити пенсіонерів, не підвищувати тарифи на доставку пенсій – не буде це робитися за рахунок коштів пенсіонера, простої людини. Пенсії треба збільшувати, а не віддавати звідти додаткові кошти. І в той же час зберегти відділення, бо де сьогодні людина дізнається новини в селі? Поштар для них – це зв'язок зі світом”, – сказав Петро Порошенко.

Щоб зобов’язати «Укрпошту» і надалі забезпечувати доставку пенсій мешканцям сіл, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман попередив керівництво «Укрпошти», що підприємство може перевірити Державна аудиторська служба, яка перевірить формування ціни на доставку пенсій українським пенсіонерам, повідомляє телеканал «Прямий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Рівняни можуть виходити у прямий ефір телеканалу «Прямий» через телефон
Державної допомоги можуть позбавити на рік у разі подання недостовірної інформації





На правах реклами