Ми у Facebook
28.11.2018, 12:00

Cьогодні говоритимуть про те, якою має бути Європа

У Рівному відбудеться розмова на тему: "Якою має бути нова Європа?" з Дмитром Шевчуком та Віталієм Лебедюком.
Книжка «Нова Європа» від «Видавництва Старого Лева» – це збірка есеїв, ініційована Центром «Нова Європа». У ній відомі українці-інтелектуали – історики, політики, журналісти, релігійні та громадські діячі – розповідають про своє бачення України та її місце в Європі. Вони діляться нетривіальними думками, які будуть цікаві і скептикам, і оптимістам, а також тим, хто намагається сформувати власну візію розвитку нашої країни.

Мустафа Джемілєв отримав високе звання на Рівненщині (+ФОТО)

Які європейські цінності зараз пропагує Європа та які б мала пропагувати. Які роль та місце займає Україна у розвитку Нової Європи . Чому все-таки варто будувати Нову Європу та активно впроваджувати в наше життя європейські цінності. Який вектор у цьому розвитку задає книга «Нова Європа» і кому варто її читати.

«Студії європейських цінностей» – грантовий проект НаУ ОА, який переміг у конкурсі імені Жана Моне і передбачає підготовку і впровадження в навчальний проект освітнього модулю, що складатиметься із трьох навчальних курсів з проблем європеїстики.

На Рівненщині делегація Представництва ЄС в Україні презентує грантові конкурси

Дмитро Шевчук – доктор філософських наук, проректор Національного університету «Острозька академія», відповідальний секретар серії «Філософія» Наукових записок «Острозької академії». Досліджує проблеми сучасної політичної філософії, методології гуманітарних наук, соціокультурні процеси у Центрально-Східній Европі.

Віталій Лебедюк
– доцент кафедри політології Національного університету «Острозька академія», кандидат наук з державного управління.

Розмова відбудеться сьогодні, 28 листопад, у книгарні Є, що на вулиці Короленка, 2.

Початок запланований на 18.30.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ