Ми у Facebook
28.11.2018, 18:00

Рівненщина спортивна: в інтернаті була естафета

В селі Верба відбулися спортивні активності
У Всеукраїнський день добрих справ - #ЩедрийВівторок, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» зробили візит до Вербської загальноосвітньої школи-інтернату І - ІІІ ступенів, що в Дубенському районі. Тут вони закликали школярів робити добрі справи, допомагати один одному. Адже саме у 2018 році Україна вперше приєдналась до акції #ЩедрийВівторок і стала 154-ю країною, яка долучилась до цього.



Також тутешні вихованці змагалися у спортивних естафет. Швидко сформувавши команди діти вийшли на старт. Під гучні вигуки вболівальників учасники демонстрували свою вправність у володінні різним спортивним інвентарем. Команди, наче у калейдоскопі, змінювали одна одну на дистанціях. Діти переконливо виявляли свою готовність до змагань, а завзяте суперництво тривало аж до останньої естафети.

Проте, переможці все ж були визначені. Судді ретельно фіксували кожну секунду і найменше порушення правил і, підвівши підсумки змагань, визначили досягнення кожної команди. Перемогу здобула команда «Барселона». Учасники з «Динамо» були другі. Третє місце посіли хлопці та дівчата з команди «Найк».
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України у Рівненській області. Всім учасникам крім нагород, дісталися ще й хороший настрій та адреналін від спортивного суперництва.



Були відзначені також переможці конкурсу малюнків на спортивну тематику, що пройшов серед учнів напередодні заходу.





На правах реклами