Ми у Facebook
28.11.2018, 17:53

Як обрати піцу для великої компанії

Коли ви збираєтеся з друзями, рано чи пізно постає нагальне питання - «А що ми, власне, будемо жерти». І ось тут-то раптово з'ясовується, що прийти до взаєморозуміння навіть в такій простій справі - неймовірно складне завдання. І чим людей більше - тим важче. А якщо в компанії є дівчата або, що ще гірше, вегетаріанці ... Або дівчата-вегани з проблемами травлення ... Коротше. Зараз спробуємо все по поличках розкласти.

Оберіть піцу


Піца - оптимальний варіант, оскільки

а) не сильно дорога

б) різноманітна

в) ситна

г) є купа місць, де вона буває ще більш недорогою, різноманітною та ситнішою.

Та й вибирати серед піц куди простіше, ніж мучаться з тієї ж японською кухнею. Простіше і швидше.

Беріть в конкретному місці

Завжди є місця, де піца смачніше, дешевше, цікавіше, швидше доставляється. Виберіть будь-які 2 пункта. Тому потрібно як мінімум щось знати про те місце, де ви збираєтеся замовляти.

Замовляйте піцу з доставкою від Смакі-макі - ми працюємо цілодобово і без вихідних. Швидка доставка по Львову до 29 хв!

Наприклад, одна піцерія, де в принципі дуже смачно, але досить дорого, в деякі дні проводить акцію «2 за 1». Але тільки в деякі дні і навіть в строго відведені години. Якщо пощастило - і смачно, і різноманітно, і ситно, і навіть не особливо дорого. Якщо немає - шукати інші варіанти. І тут стане в нагоді особистий досвід кожного учасника.

Беріть, щоб поєднувалося з напоями в цілому і алкоголем зокрема. Не кожна піца зайде з вином. Але зате з пивом - практично будь-яка. А з міцними напоями все вже по ситуації дивитися треба. Хоча ... Нормальна піца - закуска гарна, як не крути.



Розберіться, хто скидається

Запитайте особисто і кожного - чи буде він є і скидається він. Кожного, хто присутній. Якщо не буде, то його проблеми подальшого харчування - суто його проблеми. Зате потім не буде ниття, типу «Ну я ж хотів інше» Хотел? Відмінно. Але не скинувся ж і мовчав - так що або сиди скромненько і мовчи далі, або їж і не кріві пику. З тобою по доброті душевній діляться, а він не задоволений ще, мовляв, «Я ананаси в піці не люблю».

Беріть конкретне тісто

Деяким подобається товсте, деяким - тонке. І вся заковика в тому, що піцерії зазвичай працюють тільки з якимось одним видом тесту. І добре б це врахувати з самого початку і попередити народ, що в «Назва закладу А» піца нажорістей, оскільки на товстому тісті. Так що ті, хто за калоріями стежать, нехай це враховують.



Беріть рішуче

Завжди в компанії є хто-хто, хто буде коливатися так, немов від вибору піци залежить як мінімум доля невеликої країни. «Додавати кукурудзу чи ні? Ой, я навіть не знаю. З одного боку ... » і пішло-поїхало. Тому хтось (причому не хтось абстрактний, а конкретно ви) повинен взяти на себе відповідальність і легкими стусанами припиняти всі ці «роздуми на тему». Якщо ж хто продовжує упиратися - ну що ж, ми люди дорослі, з грошима. Нехай замовляє собі сам, раз в ногу з колективом не йде. Зате поки ви будете уплітати свою їжу за обидві щоки, він, напевно буде продовжувати мучитися муками вибору, до яких ще й муки голоду приєднаються.

Беріть різну піцу


Ось серйозно. Краще взяти 2 маленькі, але різні, ніж одну велику. Відразу ж і вибір з'являється, і варіанти для прівереда. І відразу уточнити - що ось цю супермясную сверхострую на товстому тісті будуть ти, ти і ось ти. А для вас, дорогі мої вегани, ми беремо ось цю. І всі задоволені. Знову ж таки, в деяких місцях є так звані «конструктори піци«, які, теоретично, дозволять кожному створити «піцу його мрії», а на практиці призводять до суперечок «як ти можеш поєднувати Х і У! Вони ж взагалі не поєднуються за смаками! ». Серйозно, простіше брати якийсь стандартний варіант, з якого, якщо що, можна щось прибирати. Вказати, що з піци потрібно щось прибрати при замовленні - простіше простого. Та й проживете ви в кінці-кінців без маринованої цибулі ...


Беріть більше піци


Нехай краще на ранок залишиться шматки який найголодніші завжди зможу розігріти в мікрохвильовці, ніж кому-то чогось не вистачить. Особливо тим хмирю, який самі не скидалися, але з полюванням приєдналися до знищення піци з аргументами «тобі що, для одного шматочка шкода?». Ага, особливо шкода п'ятий такий шматок. Але це вже інше питання, що, як і коли ви будете з такими халявникам робити і чи будете їх взагалі знову запрошувати.

Всі поради робочі, випробувані особисто. І знаєте що я скажу? Простіше в кафе сходити. Там проблеми вибору ляжуть на голови кожного окремо взятого гостя, а не на вас, як господаря хати. Але в житті всяке буває, так що краще бути готовим.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ