Ми у Facebook
29.11.2018, 15:19

Рівнянці безкоштовно встановили лічильник

фото from-ua.com.

Отримати новий приклад обчислення можуть всі сім’ї у будинку.
Як повідомляє читачка Аліна, яка мешкає на проспекті Миру в Рівному, працівники "Рівнеобленерго" днями у їхньому будинку встановили нові лічильники електроенергії. Це новітні електронні прилади, які дистанційно передають показники, а також показують дату і час.

На яких вулицях у Рівному безкоштовно замінять лічильники (+ПЕРЕЛІК)

За словами рівнянки, прилади встановили швмдко і безкоштовно. Фахівці склали акт і зафіксували попередні показники лічильника.

Нагадаємо, “Рівнеобленерго” планує безкоштовно замінити 11 тисяч лічильників. Така кількість приладів передбачена інвестиційною програмою на цей рік, яку затвердила Національна комісія з питань регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Це будуть сучасні лічильники, з автоматизованою системою комерційного обліку електроенергії (АСКОЕ).

Що таке багатотарифний лічильник електроенергії і як він допомагає економити (+ІНФОГРАФІКА)

Подібна «розумна» або «інтелектуальна» система електропостачання дозволяє дистанційно зчитувати показники приладу обліку, забезпечує точність виставленого рахунку, а значить позбавляє споживачів потреби передавати за допомогою Особистого кабінету чи смс-повідомлення, звернення до кол-центру, показники свого лічильника. Більше того, споживач повністю безкоштовно отримує прилад обліку, завдяки якому в подальшому можна перейти на «зонний тариф».





На правах реклами