Ми у Facebook
29.11.2018, 14:45

У Рівному затримали рецидивіста

На спрацювання охоронної сигналізації виїхала учора, 28 листопада, близько п’ятої ранку, група реагування Управління поліції охорони спрацював.
Прибувши до магазину на вулиці Гагаріна обласного центру, правоохоронці виявили там зловмисника, тож одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські на місці події встановили, що молодий чоловік проник до приміщення торгового закладу, пошкодивши металопластикове вікно. Він уже встиг винести сканер, трансформатор та вебкамеру, а коли повернувся у магазин до сейфу, його заблокували поліцейські охорони.



З’ясувалося, що крадіжку намагався здійснити 22-річний рівнянин, який місяць тому звільнився із місць позбавлення волі за скоєння аналогічних злочинів. Загалом молодик сім разів притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

«Рівнянина затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Учора слідчий повідомив йому про підозру у вчиненні замаху на крадіжку з проникненням за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Сьогодні у суді розглядатиметься клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Санкція інкримінованої молодику статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до шести років.






На правах реклами